Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl éretlen még? Vagy egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl éretlen még? Vagy egyszerűen nem esik le neki, hogy ez fáj nekem?

Figyelt kérdés

Párommal 7 hónapja járunk. Nagyon szeretjük egymást, de van egy kis gond az ő részéről.Szokott néha arról mesélni, hogy milyen jó csaj lett pár régi ismerőse. Mai napon is azt mesélte,hogy mekkorát nézett mikor képen meglátta a volt osztálytársát.Azt hittem ott helyben sírógörcsöt kapok. Nem veszi észre,hogy ez mennyire fáj nekem? Meg folyton azzal jön, hogy xy milyen jó csaj lett. De utána aztán mondja h engem szeret, meg minden de ez akkor is fáj!Ennyire tapló lenne, hogy a barátnőjének mondja el, ki mennyire lett jó csaj? Miért teszi ezt?

Amúgy mindketten 15 évesek vagyunk

2009. jan. 31. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal ha pl tv-t nézünk, együtt szoktuk megbeszélni az ilyesmit :)én pl meglátok valakit aki szerintem szép, és mondom a páromnak, hogy milyen szép ez a lány, vagy milyen különleges a tekintete, vagy vmi, ő meg vagy helyesel, vagy megmondja, neki mi nem tetszik benne...elemezgetjük a lányokat...a pasikat nem szoktuk, mert azt ő b..zisnak tartja, bennem meg régebben volt egy kis bi hajlam amiből maradt valami, így elvagyunk azzal, hogy együtt nézegetjük a lányokat...de ennek ellenére tudjuk, hogy mindkettőnknek a másik tetszik a legjobban és ezt sokkal többször a másik tudtára adjuk, mint ahányszor meglesünk egy másik lányt...és mindezt úgy csináljuk hogy ő rettentő féltékeny típus, volt már olyna is hogy a laptopomra féltékenykedett,mert töbet ültem előtte a kelleténél...19/L
2009. febr. 1. 09:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Az nekem is oké, hogy azt mondja el milyen szép lett.

De az már kicsit fáj, hogy azzal jön hogy xy melle nagyobb mint az enyém,mert legutóbb ez jött ki. Akkor határztam el, h kiírom kérdésemet.Mi is szoktuk együtt elemezni a lányokat a tévében, én is szoktam mondani, h de szép az a lány...stb.Csak sajnos néha elszalad vele a ló:(

2009. febr. 1. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

nem kéne ennyire mellre szívnod. Az én párom is megjegyzi ha valaki vonzza a tekintetét, de eszembe se jut féltékenykedni. Tudom hogy szeret, mindent megtesz értem, akkor minek hisztériázzak? a veszekedés nem kell, nem generálom a konfliktusokat, féltékeny meg minek legyek? engem szeret. hűséget fogadott, nem pedig vakságot.

De ha ennyire zavar, ülj le vele és mondd el neki. kicsim ez és ez zavar, kérlek hagyd abba. a pasik célzásokból nem értenek. hiába vágsz vissza, nem fog neki leesni. kerek perec mondd el neki.

2009. febr. 1. 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy érett felnőtt embernél, aki komolyan gondolja a kapcsolatot, alap dolog, hogy nem a párjával beszéli meg ezt, mert van benne annyi tisztesség, hogy nem bántja meg ilyennel a párját. Gyerekek vagytok még, ennyi. Talán majd kinövi.

Le lehet pontozni, előre is köszönöm!

2009. febr. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!