Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az én helyemben mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én helyemben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a barátom 17. A hétvégén volt a szülinapja, és gondoltam elmegyek hozzá,meglepem. Nagyon messze lakunk egymástól, a szüleimmel is összebalhéztam,hogy elmehessek. És amikor végre megérkezek, dádám, kiderült, hogy nincs otthon, elment valami erdei hétvégi házba bulizni- amiről nekem be sem számolt, azt mondta otthon lesz!

A szülei azt mondták,hogy maradjak ott éjszakára,mert szombat délben már biztos haza érkezik. Nem nagyon volt kedvem hozzá ezek után, de

más választásom nem volt,mert az utolsó busszal érkeztem meg.

Végül megvacsiztam velük,majd az ő szobájába mentem aludni.

(Már régebbről ismertem a családját,nem ez volt az első találkánk).

Éjjel nem tudtam aludni, bejött a szobába a tesója, ő 20 éves. Leült az ágyba, és elkezdett simogatni, én beriadtam, de ő csak nem hagyott, elakart csábitani, és sikerült is neki,főleg mert iszonyúan mérges voltam,hogy hazudott nekem a pasim. Szexeltünk. A pasim ágyában! :((

Ő azt mondta ebben nincs semmi rossz, így bár azt kapja a tesója, amit megérdemel,mert ő is megcsal engem.

És ami a legrosszabb az,hogy meg kellett volna jöjjön a menstruációm, de nem, vajon most terhes lettem?

2011. jan. 13. 17:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Nem vagy tisztába semmivel!

Azért 16 évesen már illene ilyeneket tudnod:S:S

Szerintem neked nem kellene még pasizni hanem inkább biológiát

át tanulmányozni.

2011. jan. 13. 18:51
 32/36 anonim ***** válasza:
Lehet a bátyja direkt elküldte az öcsköst hogy megszurhasson, gratula
2011. jan. 13. 20:03
 33/36 anonim ***** válasza:
61%
te büdös qrva
2011. jan. 13. 20:06
 34/36 Apollo93 ***** válasza:
73%

Szerintem nem kamu. Egyszerűen csak annyira ostoba és akaratgyenge ez a kislány hogy nem is merem elképzelni milyen felnőtt lesz belőle...:( Elszomorít. Na mindegy, mondhatnánk hogy valld be mindenkinek, úgy lenne a legjobb csak hogy önző vagy és hülye is:/ Pedig megérdemelnéd a terhességet és hogy mindenki tudja mekkora r*banc vagy:)

Annyit tanácsolhatnék, hogy ebből vond le a következtetést: a biosz könyv hasznos, hasznos az is ha nem kefélteted meg magad a párod rokonával és az is hasznos lenne ha megtanulnál felelősséget vállalni az ostoba tetteidért.

2011. jan. 13. 20:23
 35/36 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy :/ nem fogom letagadni, 2 évvel vagyok fiatalabb nálad és mi most tanuljuk,hogyan kezdődik a terhesség, szóval még én is tudom,mi az a beágyazódás! És elég durva,hogy nem vettél be 72 órásat ha már nem bírtatok védekezni! Nem akarlak kioktatni mert még szűz vagyok meg csak 14éves de azért nehezen hiszem el,hogy nem tudtál valakitől szerezni pénzt rá! Mindegy, nem ez volt a kérdés.

Szerintem mondd el anyukádnak.Mást nem tudsz csinálni..ja és szakíts a pasiddal.

2011. jan. 13. 21:29
 36/36 anonim ***** válasza:

18:51 vagyok!Az utolsó 14 éves lánynak sokkal több esze van mint neked!

Igazából a terhességet nem érdemelné meg mert az csak a gyerekkel lenne ki*aszás minden féle képen!

2011. jan. 13. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!