Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 évesek vagyunk. Bnőm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesek vagyunk. Bnőm és én. Azt kérdezném, h gyűrűt, ami "csak" az összetartozást jelenti, mennyi idő "illik" venni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 20:58
 1/4 A kérdező kommentje:
* mennyi idő után
2009. jan. 31. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi időre rá illik venni? Ha ez a kérdés,akkor csak annyit tudok mondani,ha őt akarod magad mellé életed végéig,máris:)nem kell ezen gondolkodni és nem illendőség kérdése!
2009. jan. 31. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem a párom a féléves fordulonkra vett egyforma ezüst karikagyűrűt,ami a mutatoújjunkra lett jó!De aztán a másfélévesre közösen vettünk egyforma ezűst gyűrűket,amit a mai napig hordunk!most tervezzük az eljegyzésünket!szerintem nem kell vele időt várni,ha ugy érzed kiakarod mutatni hogy ti összetartoztok,akkor azonnal menj és vedd meg:-)L/23
2009. jan. 31. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
nincs olyan, hogy illik. En anno amikor megismertem a paromat es 1.5 honap utan hazautaztam, mert kulfoldon ismerkedtunk meg, szoval akkor 1,5 honap utan vettunk ezust karika gyurut, hogy mindig egymasra gondoljunk, amikor nem is vagyunk egyutt. Sajna azota elveszitettem a gyurumet a kollegiumban, ha tudna az a szemet, aki elcsente, hogy mennyit jelentett...
2009. febr. 1. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!