Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, vonzó az, ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, vonzó az, ha egy fiú hűséges?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok, de nem úgy állok a lányokhoz, ahogyan a többség... Egy olyan lányt szeretnék, akivel nagyon szeretjük egymást és akihez hűséges lehetek,nem érdekel az, hogy most minél több lányt próbáljak ki, csak egy remek lány kell és ennyi. Főként a csajokat kérdezem. Nagyon gáz? :S
2009. jan. 31. 20:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gáz???Ez a hosszú kapcsolat titka.Hidd el a normális lányok is iylen srácot keresnek.Sok szerencsét a szerencsaés megtalálásához=]=]
2009. jan. 31. 23:47
 22/37 A kérdező kommentje:
18 leszek hamarosan
2009. jan. 31. 23:59
 23/37 granturismo ***** válasza:
85%

Én is szólnák ehhez a témához.A KÖLCSÖNÖS->hűség,bizalom,hibák elfogadása,(megszokások elfogadása egy bizonyos szintig),múltjaink,múltbéli tetteink elfogadása,szerelem stb.ezek mind-mind fontosak egy kapcsolatban.Más:Én is pontosan ugyan így élem életem.Olyan 16 éves koromban megfogadtam,hogy én nem leszek olyan,mint a legtöbb srác(TISZTELETEM A KIVÉTELNEK)Vártam-vártam az igazira,19 éves koromra lett egy 19 éves b.nőm,de 1 hónap után elhagyott,mert nem feküdtem le vele.Úgy voltam vele várok még 1-2 hónapot,és akkor odaadom neki a szüzességem,de hát nem ő volt az igazi.Aztán rá 4-5 hónap elteltével ismét összejöttem egy 18 éves lánnyal,odaadtam neki a szüzességem,de tökre fölöslegesen,mert a 8,5 hónapunk alatt amikor csak tudott, megcsalt,lefeküdt a volt pasijával.Viszont megbűnhődött érte,mert hatalmas vonat balesetet szenvedett.Bizony nehéz volt kiheverni a dolgot,a balesetet,a lelki fájdalmat-csalódást és a bizalmam a csajok iránt is majdnem teljesen kiölődött belőlem.Akit érdekel esetleg részletesebben,az megtalálja itt a fórumon,a -> http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Vagy megtalálod->Szerelem Szex-Párkapcsolatok témakör "Van itt olyan, aki együtt van/volt a munkatársával? Vélemények? Bejöhet a dolog?" A Jó hosszú soros válasz az enyém.Kb a 4-edik hozzászólás.

Nekem 1 évvel idősebb 23-dik éves b.nőm van,és már 1 éve együtt vagyunk!2008.01.26-2009.02.01.Vele teljesen más minden,és úgy érzem,hogy ő a nagy Ő! :-) Sokáig azt hittem,hogy egy pancser vagyok,hogy ilyen pasi vagyok,de lám itt az eredménye,már most megérte,hogy olyan pasi vagyok-maradtam,mint csak kevesen vannak. :-) Tehát Tisztelt téma indító,maradj ilyen amilyen vagy és meglásd szerencsés leszel te is!Mindenkinek megvan a párja,csak nem otthon kell ülni és várni,amíg becsönget hozzád a nagy ő,discoban sem a leg érdemesebb a nagy ő-t keresni,de máshol meglelheted azt a személyt,aki értékelni fog,megbecsül téged,hidd el ha sikerül kifognod egy nagyon rendes lányt,akkor még a két kezét is összeteszi,hogy egy ilyen pasija van,mint te!!!!! :-)

Merem remélni,hogy valóban ilyen pasi vagy ahogyan írtad,és nem hiába törtem,nem hiába törtük annyian az agyunk azon,hogy hogyan öntsünk beléd egy kis bizalmat.

2009. febr. 1. 04:15
 24/37 granturismo ***** válasza:
100%
Ez lemaradt a végéről 22-dik/F
2009. febr. 1. 04:18
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tartsd meg jó szokásodat, és legyél rá nagyon büszke. Én örülnék, ha az idősebb férfiak is így gondolnák, de sajnos nincs ilyen szerencsém. Hidd el, rengeteg olyan lány van, akinek ez a tulajdonság maga a főnyeremény. :)
2009. febr. 1. 08:09
 26/37 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek szinte minden előttem szólóval - de azért lehet egy probléma. Ha valaki látja, hogy a párja MINDENKÉPPEN hűséges - akkor persze, hogy ragaszkodik hozzá, de ő maga könnyebben megcsalja. Evolúciós örökség, és persze nem 100%, hogy meg fogja csalni - de nagy a kísértés. Úgyhogy szerintem normális módon legyél hűséges, ne vakon.
2009. febr. 1. 14:12
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a kérdés eléggé gáz

jól tudod a választ

de ha azért írsz mert barátnőt itt akarsz szerezni akkor jó lóra tettél :) remélem összejön az áhított Lány,

szép életet

2009. febr. 1. 23:46
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdést inkább csalódás ihlette. Én is csalódtam eleget, mint hűséges fiú. Általában mi kapjuk meg a szeretlek, de csak barátként tudlak elképzelni szöveget. És szerintem manapság egyáltalán nem ritka a hűséges srác, de a lányok a Te korodban nem ilyet keresnek. Náluk még az a menő, hogy helyes legyen, bulis, jó a duma...és a hűség elég hátra szorul a szempontoknál. Gondolja majd Ő meg tudja tartani. Nekem anno rengeteg !!!barát''' nőm volt, ugyanis nem ellenkeztem a barátság ellen sem, így megismertem sok lány lelkét. Általános eset, mikor a 14-18 éves lány összejön egy hűséges sráccal, és dobja, mert mikor a helyes "Ő" végre észreveszi, elbizonytalanodik. Szakit a hűséges sráccal, és azt gondolja, majd Ő megtartja, vagy azt, hogy fiatal és élni kell még: igy ha eldobja, akkor is talál majd hűségeset, mert abból sok van, de az Ő-ből csak egy. Aztán a srác szakít vele. Akkor nem érti miért. És ekkor el szoktam velük beszélgetni, mint jó barát. És nem egy olyan van, aki megértette az "igét" és elnézést kért a régi barátjától, azóta is együtt vannak és azóta is kikérik a tanácsomat. Most 23 éves vagyok és egy olyan gyönyörű feleségem van, hogy soha nem is álmondtam volna róla. 19 voltam mikor megismertük egymást, és Ő talált rám egy hónappal utána. És egyáltalán nem bánom, hogy olyan voltam, amilyen.
2009. febr. 4. 06:13
 29/37 anonim válasza:
100%

bocsi hogy én is irok neked, mert én srác vagyok, de elolvastam a kérdésed, és én csak annyit irnék ide, hogy a csajoknak pont olyan pasi kell, aki hűséges, és az a nem normális dolog ha egy csávó össze vissza kavar mindenféle jöttment buliban felszedett meg mittudomén honnan jövőő csajokkal. Szal jah, olyan lányt keress, akihez igazán hűséges lehetsz, és ne kavarj közbe másokkal, ahogy irtad :)

19/f

2009. febr. 5. 15:25
 30/37 anonim válasza:
100%
Szerintem ez tök jó, hogy vannak még ilyen pasik. Egyáltalán nem gáz.
2009. febr. 7. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!