Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, vonzó az, ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, vonzó az, ha egy fiú hűséges?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok, de nem úgy állok a lányokhoz, ahogyan a többség... Egy olyan lányt szeretnék, akivel nagyon szeretjük egymást és akihez hűséges lehetek,nem érdekel az, hogy most minél több lányt próbáljak ki, csak egy remek lány kell és ennyi. Főként a csajokat kérdezem. Nagyon gáz? :S
2009. jan. 31. 20:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
már nem utolsó a 20 éves srácnak szólt:)
2009. jan. 31. 21:08
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vonzó, normális. Az, hogy valaki hűséges-e csak a kapcsolatban derül ki. Mert előtte ugye mindent mond az ember. Egyébként jó pont, ha így gondolkozol, baj nem lehet belőle. :D
2009. jan. 31. 21:10
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam lányokkal ismerkedni 17 vagyok lassan de ha én rendes vagy és normális akkor egy idő múlva nem is tudom. meglátom a lányok sötét oldalát. A mai csajok egyszerűen kibírhatatlanok...
2009. jan. 31. 21:33
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!
2009. jan. 31. 21:34
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a legtöbb lánynak ez a vonzó és bevallom nekem is.szerintem büszke lehetsz magadra!:)
2009. jan. 31. 22:13
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Istenem! Alig hiszem el hogy vannak még ilyen srácok !!! Én is hűséges vagyok, és nagyon vonzó ha a srác is az!! Mit nem adnék egy hűséges barátért!!!!
2009. jan. 31. 22:57
 17/37 anonim ***** válasza:
én lennék a 20 éves srác...de mi is szólt nekem? :D
2009. jan. 31. 23:07
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is csaj vagyok és ahogy írtak mind igaz, hogy a legtöbb csajnak ez a fontos, vonzó...De akkor kérdem miért jön össze a "legtöbb" csaj egy balfékkel, aki mindezt nem tudja neki megadni?!...Néha magunkon se szokunk kiigazodni, igaz?!Lepontoztok, nem...ez így van.

Igen, te pedig egy kincs vagy!Ha meg fiatal srác vagy, idővel megtalálod azt a lányt, aki ugyanezt fogja neked is nyújtani:)

2009. jan. 31. 23:11
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
msn cím ??? 15/l :)))
2009. jan. 31. 23:37
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát "örülök" hogy nem vagyok egyedül ebbe a problémába, 15 éves fiú vagyok, tudom hogy foglalkozhatnék mással is még mint a csajozás, de szintúgy tényleg egy normális barátnő kellene, nem kell h egy szuper plázacsaj legyen (nem bírnám ki a nyávogást:S:D), csak legyen öszinte és szeressen. :)
2009. jan. 31. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!