Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne belőlle valami? Vagy a korkülömbség nagy akadály?
Igen az első kérdésem nekem is az lett volna, hogy miért foglalkozol a tanulás helyett ilyen dolgokkal... a helyesírás borzalmas. Aztán végigolvastam, és kb ez esett le nekem is. Valahogy sejtettem, hogy nem magyar születésű vagy. De a fordításon még el kéne gondolkozni, vagy sokat gyakorolni... de hát 15éves vagy és a legtöbb magyar születésű ember se tud ennél többet ;)
De tudom, hogy nem ez ügyben tettél fel kérdést, csak a további, a helysírásodat célzó/támadó post miatt írtam.
Sajnos túl sok mindent nem fogsz tudni tenni. Főleg a lökött helyzet miatt... Ő svájcban, Te németországban... nem egyszerű. Szerintem nyugodtan írd le az észreételeidet, szívfájdalmadat, aggodalmaidat. Fogalmazd meg egy szép nagy kerek levélben. Fontos, hogy ne csak egy összecsapott valami legyen, mert abból garantáltan csak némi féltékenység fog leszűrődni. Mindenképp mondd el neki, hogy te hogy látod ezt a dolgot és hogy nem szeretnéd, ha bármi csalódás, bánat érné. Nem kell leírnod az iránta érzett konkrét érzelmeidet, mert a gondoskodásból már fogja érezni. Ha azt érzi irántad, amit te iránta, akkor ezt viszonozni fogja, és eként fog rád tekinteni. Ha viszont egy nagyon jó barátnak tart, akkor ezt annak fogja betudni, örül majd a támogatásodnak és aggodalmadnak. Ha viszont beleírod (már ha ezt még tudtattad vele), hogy miként érzel iránta, akkor akár még a barátságotok is rámehet.
Szerintem ügyesen és okosan meg fogod tudni oldani... :)
A lényeg, hogy próbáld vele éreztetni a támogatásod és rávezetni őt a valóra, felnyitni a szemét! A szerelem tényleg vakká és bolonddá tesz :) De ha felébred, Te úgyis ott leszel mellette ;) Ha pedig így nézzük, minél többet csalódik másokban, annál jobban fogja tisztelni azt a sok ettől különböző pozitívumot, amit esetleg majd benned talál meg. Ne izgulj a korkülönbség miatt... ha eljön ennek az ideje, már elenyésző lesz... addig pedig hidd el, sokkal könnyebben tudsz te is a terveidre és a tanulásra koncentrálni, amíg nem vagytok együtt! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,megtiszteltél vele ;)
Most őtet fére is tettem,mert már túlzásba vittem a dolgokat,átlag ő járt az eszemben,hogy mi lesz,hogy lesz.De most hagyom,hogy inkább történjenek a dolgok,aminek jönnie kell az jönni is fog.Amúgy meg a levélen még nem esett meg a gondolatom,de elég jó ötletnek tűnik,és ki is fogom használni tanácsodat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!