Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltennék néhány kérdést, válaszolnátok?
1, Mivel tudott érzelmileg meghatni, vagy mivel tudtad érzelmileg meghatni a párodat? Persze jó értelemben.
Tudnátok ilyesmire ötleteket adni? Mindenféle jöhet.
Mindemellett ha nem titok, beszélhetnétek a szexuális életetekről is.
2, Mennyi ideig bírja nálatok a férfi az ágyban?
3, Mennyi idő az, amire a nő elmegy?
4, Voltatok olyan helyzetben, hogy a férfi gyorsan ment el, és emiatt nem volt jó a szex? Hogyan orvosoltátok, ha orvosoltátok?
5, A szexnél maradva, tudnátok írni jó módszereket hüvelyi orgazmus elérésére egy férfinak? Akár ujjal is.
6, Tudnátok ajánlani olyan irományt, leírást, könyvet ami nálatok bevált szex terén, esetleg szerintetek beválik?
Lehet, hogy jobban illene ez a szerelem-szex kategóriába, de mivel a kapcsolatom milyensége múlik a dolgokon, ezért inkább ide tettem fel, mindemellett itt nem kerül 5 perc után a 10. oldalra a sok kérdés miatt a kérdésem.
Nem muszáj minden kérdésre válaszolni, az is elég nekem, ha egyre tud valaki, de örömmel fogadnék mindenféle választ.
én nem hiszem hogy van olyan nő, aki férfivel el tud menni olyan hamar, mint a férfi ővele.
a nőknél a hormonokból és alkatból eredendően sokkal macerásabb az egész.
habár vibrivel nincs ilyen, csak pasikkal.
amelyik nő azt mondja, bárhol, bármikor el tud menni bárkivel az hazudik, vagy prosti és ezt kell mondania.
a férfiak viszont bárhol bármikor bárkivel el tudnak menni.
sajnos így teremtetettünk.
Szerintem ha a nőnek nincs hiányérzete, nem kell túldramatizálni a helyzetet. Én meg is őrülnék, ha a párom azzal nyaggatna, hogy miért nincs orgazmusom. Teljesen elvenné a kedvemet az egésztől. Ha meg még emiatt férfikomplexusa is lesz, na csak az tenne be szépen a kapcsolatunknak.
A párom egy szexkirály, imádom a testét, a szexet vele, de nincs és nem volt és nem is lesz soha orgazmusom, úgy tűnik és egyáltalán nem hiányzik. Viszont beszéltem már olyan férfivel, akinek komplexusai voltak attól, hogy a nő nem élvezett el tőle, na ezzel a pasival az életben nem feküdnék le, soha nem tudnám vele élvezni a szexet, pedig amúgy helyes volt, de túldramatizálta ezt a részét.
Ha egy nő boldog és szerelmes, hangsúlyozom: BOLDOG és nem csak szerelmes, akkor a szex TÖKÉLETES lehet orgazmus nélkül is.
De ezt egy férfi lehet hogy nehezen hiszi el.
32 N
milyen igaza van előzőnek!
csak tovább fűzném annyival, ami bennem van:
én is nagyon ritkán megyek el a párommal és bevallom néha megcsapott a szele annak a gondolatnak, hogy amennyiszer ő kívánja és én belemegyek csak miatta, jobban inspirálna, ha kapnék is érte valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!