Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Műszakis csávóval járnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műszakis csávóval járnál szívesebben vagy diplomással?

Figyelt kérdés
Kinek mi a szimpatikus szakmunkás, okjs, vagy diplomás csávók?
2011. jan. 12. 19:26
1 2
 11/16 Cleptomaniac ***** válasza:
Hm, diplomás vagyok, most egy műszakosba vagyok beleesve, és diplomással még soha nem jártam. Nem hiszem, hogy tudatos a választás, bár nemrég olvastam, hogy egy nő is tudat alatt az apjához hasonló férfit keres, az apukám pedig kétkezi munkás. Nem tudom, társaságban is jobban el tudom magam engedni nem diplomások körében, mint diplomásokéban. Bár lehet, a szakma is teszi (vegyész, gépész).
2011. jan. 12. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem inkább az intelligencia számít csak...
2011. jan. 12. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Tökéletesen mindegy, hogy milyen a végzettség. Egy diplomás is lehet buta és egy szakmunkás is lehet értelmes. Ráadásul tapasztalatból mondom, hogy sok diplomás srác egyszerűen idióta az élet dolgaiban. El vannak szállva maguktól, azt hiszik egy papír miatt minden az ölükbe hull. Ráadásul a halálom tud lenni, mikor egy férfi az alapvető ház körüli "szerelési" munkát nem tudja elvégezni, mert ugyebár az derogál. (Megjegyzem ez a nőkre is jellemző)
2011. jan. 12. 21:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyet egyet értek... Én is amolyan szakmunkás fejjel élem a világom, de szakközépbe járok... Tervezem, hogy valami műszakis dolgot tanulok(szerelés, motorok, elektronika...), de nem megyek fősulira... 4 év alatt két jó szakmám lehet... És még barkácsolhatok is...
2011. jan. 12. 21:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Ami az intelligenciát illeti: mi van, ha értek egy picit a pszichológiához?
2011. jan. 12. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha értesz a pszichológiához akkor menj el pszichológiára :)

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:50

Kezdhetjük :)

2011. jan. 13. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!