Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, tényleg fontos ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg fontos ez a tulajdonság?

Figyelt kérdés

Annyiszor hallom meg olvasom, hogy sok pasi milyen tuskó, meg szégyenli az érzéseit, és hogy milyen jó, ha valakivel lehet lelkizni meg ilyen mélyebb dolgokról beszélgetni.

Namost akkor az ilyen srácok miért mindig (általában) csak a 'barát' kategóriában kötnek ki?

Sok fiú tart attól, ha kimutatja az érzéseit meg elmerül ilyen lelki dolgokban akkor nyápicnak minősítik (ilyet nem egyszer olvastam itt gyakorin). Most akkor mi a helyzet? Szerintem érzéseken/érzelmeken semmi szégyellnivaló nincs (néhány kivételt leszámítva), viszont az életben nem vettem észre, hogy sok lány értékelné, ha egy fiúval lehet ilyenekről beszélni...

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2011. jan. 12. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én simán beleszerettem abba a férfiba, aki kimutatta az érzéseit. Szerintem az a baj, hogy összefüggésben látod ezt a dolgot. Egy lány, ha tetszel neki, örülni fog, hogy ilyenekről is el tud veled beszélgetni. Ha meg nem akar tőled semmit egyébként sem, akkor is beszélgethet veled ilyenekről. Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy megtalálod majd úgyis a párodat.
2011. jan. 12. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

. . .. . . . . . . . . . . ,.-’”. . . . . . . . . .“~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .”-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . “:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .”~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . “~,_. . . ..”~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .”-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .”;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..”~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./…..\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>–==“

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _

2011. jan. 12. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem, hogy sok férfitársam egyenesen cikinek tartja a szerelmet meg hasonlók. Sok volt osztálytársam megpróbálta mindenkinek bemesélni, hogy neki csak a mell+fenék kell, a szemek semmire nem jók. :S
2011. jan. 12. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Nálam nem mindegy az arány. Nem szeretem a túl lelkizős pasikat, mert én sem vagyok olyan. Viszont azt fontosnak tartom, hogy ha valami komolyabb bajom van, akkor meghallgasson és lehessen vele erről beszélni. Nálam ez fordítva is működik, meghallgatom és próbálok segíteni, ha neki van valami komoly gondja. Még örülök is, hogy elmondja, mert ez azt jelzi, hogy bízik bennem és ad a véleményemre. Viszont ilyen kis hülyeségekre nem vagyok kíváncsi és én sem terhelem vele a másikat. Aki ezt nem érti, az nálam csak barát lehet.

22n

2011. jan. 12. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Van egy bizonyos határ úgy érzem.Azok akik sírnak és folyton panaszkodnak férfiként, azok lehet hogy tényleg nyápicok.Nem magával mondjuk a sírással van bajom, de ha rendszeresen csinálja,a z nem jó.

Van egy egészséges határ, amikor őszintén lehet az érzelmekről egy fiúval beszélni!

2011. jan. 12. 17:09
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Természetesen nem ilyen bőgőmasinákról van szó vagy ilyesmi. :)

A facepalm-ot meg nem értem.

2011. jan. 13. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem is az a fontos, hogy egyiket se vigye túlzásba. meg kell találni a határt a papucs nyápic és a bunkó idióta között, illetve időnként mindkét tulajdonságra szükség van
2011. jan. 27. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy olyan lányt kell keresni, meg olyan lánnyal foglalkozni, aki a rendes fiúkat értékeli. Én pl. azért jöttem össze a barátommal, mert ilyen. És igen nagyon fontos ez a dolog.

19/l

2011. jan. 27. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik a dolog. Akkor kötsz ki a barát kategóriában, ha nem tetszel külsőre a lánynak.
2011. jan. 27. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki csakbarat kategoriaban kot ki az azert kot ott ki, mert nem nez ki jol es nem tetszik a csajnak. Hogy attol meg lelkiszemetesnek elmegy es kihasznalni ki lehet? Ez van, ilyenek a nok, mi meg majd akkor sirjunk ezert ha mi meg nem fektetunk le lanyokat csak azert mert arra elmegy, es mast meg nem akarunk tole...
2011. jan. 27. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!