Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szeret vagy nem? Mit csináljak, hogy enyém maradjon?

Figyelt kérdés
Tegnap este újra összejöttem az exemmel egy buliban. És ez a harmadik alkalom. Előtte már kétszer szakítottunk és jöttünk össze újra, de soha sem működött igazán mindkettőnk hibájából. Van rá lehetőség, hogy ezen változtathatunk ezek után? Hogy viselkedjek? Amikor jártunk én végig távolságtartó voltam vele, mert egyrészt olyan a személyiségem, másrészt azt hallottam, hogy a pasiknak az kell amit nem kaphatnak meg... Akkor most játsszam az elérhetetlent egy darabig, vagy épp ellenkezőleg? Segítsetek! (16 éves lány vagyok, ő 16 éves fiú)
2009. jan. 31. 10:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Szórakozni nem hív el magával soha. :(

De most azt írta SMS-ben, hogy komolyan gondolja, mert írtam neki, ha megint játszadozik arra nem vagyok vevő. Vagy ez hiba volt? Csak tisztázni akartam mielőtt belemegyek valami hülyeségbe...de lehet, hogy ez csak üres ígéret volt...

2009. jan. 31. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézd... 2x már szakítottatok...Mindkettőtök hibázott...Szerintem felesleges húzni egymást. Ráadásul túl fiatalok vagytok.

Én úgy jártam 23 éves fejjel, hogy szakított a párom, de "visszakönyörögtem magam", mert nagyon szeretem. Bele is ment, azt mondta, van esély és még mindig szeret. Nem én hibáztam, hanem ő. Ezt be is vallotta. Megpróbáltuk újra. Majd csak kidobott másodjára is... Így semmi értelme küzdeni vkiért.

A színjátéknak meg semmi értelme. LÉGY ÖNMAGAD, az az igazi!

2009. jan. 31. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy félek elijeszti ha elmondom neki az érzéseimet... és valahogy nagyon kötődök hozzá. Ha nem kötődnék nyilván nem próbáltam volna meg vele újra. De mostmár mindent meg fogok tenni azért, hogy működjön!
2009. jan. 31. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!