Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeret vagy nem? Mit csináljak, hogy enyém maradjon?
Figyelt kérdés
Tegnap este újra összejöttem az exemmel egy buliban. És ez a harmadik alkalom. Előtte már kétszer szakítottunk és jöttünk össze újra, de soha sem működött igazán mindkettőnk hibájából. Van rá lehetőség, hogy ezen változtathatunk ezek után? Hogy viselkedjek? Amikor jártunk én végig távolságtartó voltam vele, mert egyrészt olyan a személyiségem, másrészt azt hallottam, hogy a pasiknak az kell amit nem kaphatnak meg... Akkor most játsszam az elérhetetlent egy darabig, vagy épp ellenkezőleg? Segítsetek! (16 éves lány vagyok, ő 16 éves fiú)2009. jan. 31. 10:58
1/13 anonim válasza:
Ne taktikázz!Nem vezet jóra!Add önmagad és adj bele mindent a kapcsolatba,ne légy távolságtartó!
2/13 anonim válasza:
A női trükkök csakis és kizárólag rosszul sülhetnek el hosszú távon, ezt jegyezd meg.
3/13 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, hogy a lányok este seprűre pattannak és repülnek...
4/13 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló! Ezt hogy érted?
6/13 A kérdező kommentje:
de azért mégiscsak van benne igazság nem? nekem a nővérem mondta aki elég tapasztalt... úgy érvelt, hogy ha valaki vmit könnyen megkap, azt könnyen el is dobja. Ez nem igaz?
2009. jan. 31. 11:32
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nekem ezek nem kielégítőek! Valaki írja le légyszíves, hogy hogyan viselkedjek, hogy ezt komoly kapcsolattá tudjam alakítani, vagyis h "az ujjam köré csavarjam". Nagyon fontos!
2009. jan. 31. 12:02
8/13 anonim válasza:
Csak akkor tudod komoly kapcsolatta varazsolni ha azt a fiu is akarja ezt jol jegyezd meg! Ha a fiu nem biztos az erzeseiben akkor nem sok ertekme van. Adj neki 1 kis idot hogy rajojon mit akar es mit erez irantad, nem akarlak elkeseriteni de eleg veszelyes ez a helyzet a fiu korabol itelve mert csak 16 eves az ilyen koru fiuk jaccanak a lanyokkal es lehet ha megkap teged akkor elhagy es ez nagyon fajni fog neked es lehet hogy azok utan soha nem lessz bizalmad a fiuk fele, tehat csak legy ovatos.
9/13 anonim válasza:
megint en vok, szoval csak akkor fekudj le vele ha 100%ban megbizol benne, es tudod hogy tartos kapcsolat es ha a fiu mindent megtesz erted. de tudod hogy a fiuk keson ernek es meg csak 16 hat en nem mernem megkockaztatni. mennyire szereted??
10/13 anonim válasza:
ja es ha nem akarod hogy feltekenyseg vagy megcsalas legyen a vege akkor ne menjetek el egymas nelkul szorakozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!