Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel több mint 4 hónapja vagyunk együtt, de még 1 szer se monda a szemembe, hogy szeret. Ez miért lehet szerintetek?
valószínű hogy félénk..
én is nagyon nehezen mondom valaki szemébe hogy szeretlek.
ne aggodj!:)
annyit sem mond hogy,énis?
vagy tényleg félénk.. vagy valami bajvan? kihasznál?
vagy minden ok,csak egyszerűen nem mondja a szemedbe?
ird le részletesebben!
az első válaszolo voltam:D
hallod nekem 4 perc után márt azt szajkózta hogy imád, és szerelmes belém...
XD
de ez sem jó, én szerettem volna valamit tenni ezért, deháthamár magától mondta...:D
azóta kicsit el is laposodott a kapcsolatunk, k*rni még nem k*rtunk, de meghúzom, és sztem dobom, ez így nem pálya...
Te vagy az első kapcsolata? Akkor lehet, hogy fél.
Ha az nyugtat, akkor elmondom, hogy én kb. 10 hónap után mertem először becézve megszólítani a Barátomat. azóta már egész jól haladok, de hihetetlenül féltem a szemébe mondani, pedig semmi okom nem volt.. Csak nem voltam benne tapasztalt. Lehet, hogy a Te barátnődnek is ez a baja. Szerintem legyél vele türelmes, bár azért egy szeretleket nem olyan nehéz kimondani, ha tényleg azt érzi..
16/L
Köszi a válaszokat.Telefonon mondta max 2X h szeret,de mikor elköszönünk és én mondom h szeretem erre Ő mindig:én is.
Meg néha személyesen is h Én is,de ennél több még nem.Lehet hogy tényleg félént.De rettentően szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!