Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valami amit szégyellsz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami amit szégyellsz a párod előtt? Esetleg amitől "leégsz"?

Figyelt kérdés

Arra értem, hogy van még amivel zavarba tud hozni a párod? esetleg van valami amit szégyelsz előtte a múltból?

egyik nap az unokatesóm mondta viccesen, hogy beéget a párom előtt...és elgondolkodtam, hogy igy másfél év után nem volna mivel...már mindenféle dolgot megbeszéltünk, láttunk, tettünk közösen, ismerjük egymást, nincs titkom előtte...én úgy érzem nekem nincs mitől beégni

2009. jan. 30. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
van egy ismerősöm 8 éve vannak együtt 5 éve laknak együtt élettársával és mielőtt összeköltöztek megmondta h akkor fogja megkérni a kezét ha pukizik előtte... azóta sem házasok :)vicces kis sztory :) azt még hozzá teszem h 30 felettiek
2009. jan. 30. 22:25
 12/15 Qvasz ***** válasza:
100%
Borotválkozás közben tudja az ember a leghülyébb fejeket vágni (arc szőrtelenítésre gondolok) Így mindig kiküldöm a párom ha épp borotválkozom. Pisi kaki természetes dolog. Üriteni kell az embernek szilárdat, folyékonyat sőt a légneműt is. Teljesen természetes, nem szégyljük egymás előtt.
2009. jan. 30. 23:37
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Ez kicsit gusztustalan lesz. Én 21 éves ány vagyok és nekem is ez a bizonyos "segglyuk" dolog a kínos a pasik részéről. Voltam már úgy pasival hogy izgattam e téren..(aztán rájöttem hogy hiába volt koton az ujjamon,mégsem volt jó ötlet, de legyűrtem a dolgot mert legalább örömet okoztam) Legutóbbi barátomnak nem volt,ott, minden rendben és mondtam neki hogy mutassa meg nyugodtan hátha látszódik valami, hátőő a kiábrándultság kacsintott rám, de legalább nem volt baja szerencsére. Viszont belegondoltam hogy nekik milyen kiábrándító lehet valamit látni hátulról szex közben, így kínosan figyelek arra hogy tisztán tartsam a hátsó felem.
2009. jan. 31. 01:16
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez egy érdekes kérdés:) A tamponcsere nálunk sose volt ciki, sőt a perverz állatja még nézni is szereti ahogy felrakom:):) A puki: a párom szokott előttem, én nem nagyon pukizok előtte, egy férfinál még elmegy de egy nő azért mégiscsak nő. Bár őt tudom h abszolút nem zavarná a dolog. A kaki pisi dolog: hát nem nézném a wc-n meg ő sem nézne engem, az már kicsit bizarr:)
2009. febr. 1. 21:18
 15/15 A kérdező kommentje:

:D

kosz a válaszokat

2009. febr. 2. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!