Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valami amit szégyellsz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami amit szégyellsz a párod előtt? Esetleg amitől "leégsz"?

Figyelt kérdés

Arra értem, hogy van még amivel zavarba tud hozni a párod? esetleg van valami amit szégyelsz előtte a múltból?

egyik nap az unokatesóm mondta viccesen, hogy beéget a párom előtt...és elgondolkodtam, hogy igy másfél év után nem volna mivel...már mindenféle dolgot megbeszéltünk, láttunk, tettünk közösen, ismerjük egymást, nincs titkom előtte...én úgy érzem nekem nincs mitől beégni

2009. jan. 30. 21:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is másfél éve vagyok együtt a barátommal, de mondjuk ha rámnyitna tampon csere közben elég ciki lenne :D

Vagy nagy wc-zés közben sem szoktam elengedni magam annyira mint otthon, csak szolidan végzem a dolgom.

nagyjából ennyi

2009. jan. 30. 21:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

hat a nagy wc-zest en is szegyellem, 3 ev tan is. tudom h termeszetes, nyilvan o is tudja h szoktam :) de vhogy megis.... persze o nyugodtan fingik mellettem, de en azt is szegyellnem.

a tampontcseret erdekes modon nem annyira.

es azert szerintem fuggetlenul attol h 1 eve vagy 50 eve vkivel, mindenkinek meg kell hagyni az intim szferajat. anyu siman bemegy ha apu wc-zik, en ilyet max akkor csinalnek ha nagyon muszaj. akkor is inkabb megkernem h adja ki.

2009. jan. 30. 21:27
 3/15 A kérdező kommentje:
a wc-s dolgokon kivül, valami más? :D
2009. jan. 30. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hát...nekem is a "wc-s dolog" meg semmi féle pukkantás...
2009. jan. 30. 21:31
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Én azt is elég cikinek érezném, ha olyankor nyitna rám a fürdőben, miközben bőszen szőrtelenítek. azért ilyen szituban ne lásson a pasi...
2009. jan. 30. 21:48
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Huha!!!Mi akkor nagy "disznók" vagyunk.6 éve vagyunk együtt ebből 5 éve élünk egy háztartásba.Mi fingunk,kakilunk egymás előtt.Sőt a tampon csere sem téma.

Nekem ami kényes az a segg lyukam azt még nem mutattam meg neki,pedig az is hozzám tartozik!

Tény vannak intim dolgok de könyörgöm ő a másik felem,innentől kezdve milyen miért legyen tabu téma a kapcsolatunkba.

Most biztos sokan nem értenek egyet velem és lepontoznak de ilyen kapcsolat is van ezt elkell fogadni.

Amúgy mindketten diplomás emberek vagyunk!!

2009. jan. 30. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó. én nem szóllak le, mert nem vagyunk egyformák. én arra, hogy a barátom előtt kakiljak, pukizzak azért nem lennék képes, mert úgy érzem, azzal már sérteném a páromnál úgymond a rólam kialakított képét, ami a nőiességemet jelenti.

de igazad van, a korlátok mindenkinél mások.

2009. jan. 30. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
37%

ja. lehet 1 nap majd en is elotte fogok kakilni :D

de a szortelenites xtem se ra tartozik :p

meg a hajfestes is eleg hulye helyzet

2009. jan. 30. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem mar semmi nincs, amit szegyellenek, sem wc, semmi, 2 eve vagyunk egyutt, fel eve elunk egyutt.
2009. jan. 30. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Hát volt már párszor, hogy véletlenül kicsúszott a puki...Na akkor jól elvörösödtem. Azt is utálom, ha hallja, hogy a WC-n pukizok. És tök zavarban vagyok a 69-es póz közben, hogy mindent fél cm-ről lát :)
2009. jan. 30. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!