Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor csak felejteni lehet?
17 f vagyok és van egy lány ő 16 éves.
Szerelmesek voltunk,de elb@sztam és most egy másik gyerekkel lóg,ölelkeznek,virágot kapott a lány tőle szal... nyomul.
Miután ezt megtudtam elküldtem neki levélben minde érzésemet amit nem mondtam el neki,mert féltem de így,hogy így alakul sokkal könynebben kijöttek a szavak.
Ez már ilyenkor nem változtat a dolgon ?
Tegnap beszéltem vele élőben és ott látszott rajta valami,de az,hogy szerelem,vagy csak barátság nem tudom.
Mikor elmentem nyújtotta a fejét,hogy puszi,de én hátat fordítottam neki és mondtam,hogy szia és gratulálok,hogy őt választottad.
El kell felejtenem véglegesen ?
Azt a gyereket nem fogja ott hagyni a kedvemért gondolom.
És lehet 1 hét alatt jobban megszerteni egy 20 éves cigányt mint engem akivel 5 hónapig jóban voltunk,sétáltunk és beszéltünk éjjel nappal ?
Miután 5 hónapig nem nyomultál rá , egy puhapöc$ lett belőled a szemében . Szerintem soha nem fog férfiként rád nézni .
Sajnos ezt jól elbasztad . Legközelebb sokkal hamarabb mutasd ki a barátnő-jelöltnek hogy bizony ő kell neked .
minek írod ki egymás után ötször ugyan azt a kérdést? Úgy se jön más válasz..
amúgy meg a csaj hülye ha egy koszos cigányt választott helyetted. Te a lelked is kitetted, hogy összejöjjetek.
Én nem látok esélyt arra hogy megenyhül a csaj irányodba, de ezt csak azért mondom mert én is ilyen vagyok. Makacs, és amit egyszer elmondtam az úgy is lesz, ritkán lehet megingatni, de ahhoz jól kell használni a szavakat.
20/L
"engem akivel 5 hónapig jóban voltunk,sétáltunk és beszéltünk éjjel nappal ?"
- Csak annyi a gond, hogy a leírásod inkább egy barátra illik rá, nem valakinek a párjára. ÉS kifejezheted magad bármukyen primitíven, ha cigány, ah nem az illető, ő kell neki, és nem Te. Talán a lány kivételesen nem a származását nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!