Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van! Miért msn-ezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van! Miért msn-ezik mindig más lányokkal?!

Figyelt kérdés
Barátomnak van 3-4 fiúbarátja,a többi mind lány,még régebbről (4-5-6 év..) és mindig beszélget velük msn-en,napi több órát,én már teljesen kiakadok.....nem azért,mert tudom,hogy nem csal meg és nem csábítgatja őket,de ez akkor sem normális!! Azt mondja,hogy csak be van jelentkezve msn-re és ha már ráírnak akkor válaszol,meg amúgyis csak a csajok mesélnek...de én már majd megőrülök ettől. Tegnap is,mielőtt szexeltünk volna,még a hülye msn-ennel foglalkozott! Alig bírok már magammal,nagyon mérges vagyok! De ha meg kitörök,akkor neki áll feljebb,hogy mit féltékenykedek,meg hogy ne rendezzek már jelenetet. Együtt élünk 1 éve,ő 23 éves amúgy.
2011. jan. 10. 20:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
már a barátaival sem beszélhet?? A barátnőm barátjának más lányok olyanokat mondanak hogy "szép a szemed" " tök jó a hajad" és beletúrnak neki a hajába.
2011. jan. 10. 20:40
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Hát én is kiakadnék, meg kell beszélni vele hogy ez zavar, és ha nem tesz ellene, akkor nem igazán szeret.
2011. jan. 10. 20:40
 3/22 A kérdező kommentje:

De nem értem,én nem ismerek rajta kívül fiút,aki hetero és ennyi lány barátja van. Miért nem fiú barátai vannak,ahogy minden más fiúnak?

Abba meg belehalnék,ha más turkálgatna a hajában,engem se tapiz más pasi,őt se más csaj...sztem ez nem olyan nagy követelmény.

2011. jan. 10. 20:42
 4/22 anonim ***** válasza:
23%

én 2 dolgot tettem:

-addig hisztiztem,mig le nem törölte az összes kis ribit (3 lányt "engedélyeztem",de őket ismerem elég jól:D)

-elfoglalttá tettem (nincs gép előtt punnyadás mig én főzök,mosok,takaritok,ő is ugyanugy csinál mindent,utána meg film,szex,társas,séta,akármi...)...van hogy hónapokig msn elé se kerül,pedig előtte sokat függött gépen...

lehet le leszek pontozva,merthogy hisztizés nem jó,meg fogva tartom,papucsot csinálok és hasonlók,leszarom,5 éve működik elég jól

23/N

2011. jan. 10. 20:43
 5/22 anonim ***** válasza:
19%
Hát kislány.Én is sokat msn ezek csajokkal, és néha összeis jön egy kis sex valamelyik exemmel.Minden pasiban bennevan a vadászösztön.Aztán lehet megcáfolni, de ez csajozás leginkább, szóval......ne is firtasd nála, kicsit jobban dobd be magad, akkor majd nem bókol más csajoknak a szemed előtt.Ez ilyen.
2011. jan. 10. 20:44
 6/22 A kérdező kommentje:
Ő volt még máskor megsértődve,amikor leribiztem azt egyik lányt (ilyen "mutogatós" kis rózsaszín képe volt kint),hogy milyen jogon beszélek így az ő barátairól..ja,de ha sohase beszél róluk? Akkor igenis jogom van bármit feltételezni.
2011. jan. 10. 20:45
 7/22 A kérdező kommentje:
Figyi,azon kívül,hogy jól nézek ki,főzök,mosok rá,este (napközben,mikor hogy) szex van,még mit tehetnék? Ne csak nekem kelljen már tennem mindig mindent..
2011. jan. 10. 20:46
 8/22 anonim ***** válasza:

20:43 vagyok

amig nem vagy határozott,hogy márpedig ha téged akar,akkor nincs csajozás,addig nem hagyja abba...

válasszon...vagy a kiscsajok,vagy te...

legalább időben kiderül

(exemmel ezt megcsináltam,nem engem választott...jelenlegi barátnőjét már csalja...jobban jártam hogy nem az ő sorsára jutottam)

egy pasi nem ér ennyit,találsz normálisat...ne készitsd ki magad

te amugy hány éves vagy?

2011. jan. 10. 20:48
 9/22 anonim ***** válasza:
Valami gond csak van veled, ha elkacsingat.Én is csak akkor mentem félre, ha gond volt.
2011. jan. 10. 20:49
 10/22 FFDP ***** válasza:
Szerintem az nem normális, hogy ezt meg akarod szabni neki. Mivel tényleg csak barátok (miért is gondolnád azt, hogy nem?), akkor mi a baj? Nekem is több a lánybarátom, mint a fiú és akkor mi van? Miért akarsz ennyire uralkodni felette? Ha jól "megnevelted" akkor meg "lepasszolod" mert "uncsi"? Nem mondom, hogy ilyen vagy, nem tudom milyen vagy, de szerintem örülj neki, hogy ez a legkisebb bajod ha az.
2011. jan. 10. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!