Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves pasik! Titeket megijeszt, vagy elriaszt, ha egy csaj feltétel nélkül szeret titeket, és ezt nem is győzi hangoztatni? (egyéb lent)
Ha lenne egy még gimis barátnőtök, aki feltétel nélkül megbíz bennetek, kiszolgál-bár nem tud főzni-, boldoggá tesz, nem féltékenykedik, és ő maga szól, ha kevés időt töltötök a haverjaitokkal, ráadásul folyton fényez titeket?
Ez a gondoskodás, odaadás elriasztana titeket?
Engem nem riasztana el. Én s szeretnék egy ilyen lányt majd.
És ti lányok mit szóltok ehhez ha egy fiú csinálná ugyanezt? (Jó mondjuk ne legyen papucs.)
Amúgy az emberek nem mindig veszik észre az Isten adta lehetőséget. Sajnos én is egyszer beleestem ebbe a hibába és most próbálom meg helyrehozni.
Hát én meg egy ilyen fiúval szeretnék találkozni:D
Mivel még nem volt barátom ezért biztos hogy jól esne ha tudatná h mennyire szeret :)
ilyen csaj? hmm... naná XD egy a millióból kinek ne kéne? :D
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!