Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a biztos jelei annak, hogy már nem szeret, vagy legalábbis nem úgy mint pár hónapja?

Figyelt kérdés
igaz hogy elég nagy a feszkó mert vizsgák előtt állunk, de akkor is. valami már nem olyan mint rég, vagy csak én beszélem be magamnak és ez mind az idegességtől van, hogy rémeket látok?
2009. jan. 30. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

A szerelemnek fázisai vannak. Sose lesz olyan, mint "régen". Ahogy egyre jobban megismeritek egymást, az újdonság varázsa és a tomboló szerelem folyamatosan szelídül. Ez közhely, de így kell lennie, különben képzeld el, hogy az egész életedet a szerelmi mámorban élnéd, semmire (pl munka) nem tudnál koncentrálni. Ez pár hónapig OK, de sokáig nem. Eléggé kimeríti a szervezet energiatartalékait is.

Ha elmúlik ez a szenvedély, attól még szerethetitek egymást, de érezni fogod, hogy az nem olyan, mint régen. Valószínű ezt érzed most.

Azt mondják, hogy az őrült szenvedély kb 1-2 hónap, a szerelem 1,5-2 év, a többi pedig szeretet, akár halálig. Én a feleségemmel a 4. évünkben vagyok, és igazából túlvagyunk a fenti fázisokon.

2009. jan. 30. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:
több mnit egy éve vagyunk együtt és ez az dolog csak egy pár hete van bennem...és olyan tanácstaálannak érzem magam.mert nálam a nagy szerelem érzése még mnidig megvan de félek hogy nála már nincs és nem akarom magammal megfolytani őt
2009. jan. 30. 17:30
 3/4 A kérdező kommentje:
és volt egy tökéletes egyensúly ami most minrha fel borult volna.hogy állitsam vissza?
2009. jan. 30. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első vagyok ismét.

1. Ne görcsölj. Az a legrosszabb. Ha stresszelsz, hogy baj van, akkor a stressz problémákat szül és tényleg baj lesz.

2. Vajon az "érzem, hogy nem szeret" nem a saját érzéseid kivetítése? Sok esetben inkább ez van. Szóval lehet hogy épp belőled múlnak el a TÚL NAGY érzelmek, és ettől bizony megijedhetsz egy kicsit.

Fontos, hogy ne ragaszd rá át ezt az érzést, mert akkor tényleg baj lehet.

Nem tudom, hallottál-e már az önbeteljesítő jóslatokról, de ez is ilyen.

2009. jan. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!