Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú, gondolkozású férjek vesznek terepjárót a feleségüknek?
Biztonsági okokból.
Mert egy kis csöves Suzukival ha ütközöl akk meghalsz terepjáróval meg nem lehet meghalni...
Akik nem tudják, hogy a nőknek nem való ilyen nagy autó. Nem azért, de dolgoztam ilyen helyen, egy Lexus terepjárót tört ripityára a nő a szemem előtt, mert nem tudott kiállni a kapun. És a csaj azt mondta, hogy az autó azért van, hogy használjuk, nem azért, hogy szép legyen.
A fickó bankár volt, de számtalan ilyen van még rajta kívül. A tutyimutyi férjek, akik ezzel akarják kompenzálni az ágybeli gyenge teljesítményüket, mindamellett, hogy könnyen megengedhetik ezt maguknak, terepjárót vesznek a barátnőjüknek.
második válaszoló LOL :D
"terepjáróban nem lehet meghalni" ebben biztos vagy? ha ilyen alapon vennének autót a barátnőjüknek, én minimum egy tankot vennék a barátnőmnek, de lehet hogy egy tengeralattjárót, mert azzal nem fog karambolozni más autókkal...
bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam :D
Szerintem pusztán gondoskodásból is vehet valaki egy csajnak terepjárót!
TÉnyleg jobban jár mint mondjuk egy Swifttel vagy ilyesmivel, biztonságban tudhatja a feleségét/barátnőjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!