Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most megint össze jöjjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megint össze jöjjek vele?

Figyelt kérdés
Van 1 fiu akivel több mint 4 szer jártam és mind a ketten szerlmesek vagyunk egymásba de nagyon ..és szerelmet is vallot nekem de nem tudom hogy lenne értelme megint járni vele..:S mert annyirszor meg próbáltuk már de nem tudom ki verni a fejmből..és ő sem engem !Mit csináljak??
2011. jan. 7. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
gyere össze vele (nincs mit vesztened)
2011. jan. 7. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt mondanám hogy gyere össze vele, de ha ennyiszer szakítottatok?... elemezd ki miért, és csak akkor gyere össze vele ha el tudod kerülni azokat a hibákat!
2011. jan. 7. 18:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha ujra kezdenénk ..biztos jobban vigyáznák és gondolom ő is!
2011. jan. 7. 18:30
 4/9 klaumanó ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jan. 7. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Már az első szakítás után felesleges újraéleszteni egy kapcsolatot.
2011. jan. 7. 18:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Am.. én 14 a fiu 16 éves...

Tudom hogy fölösleges én is csk max 2 szer próbálom meg ha olyan de őt nem tudom elfeljteni pedig én szakítottam mert akkor nem szerttem már nem lángolt a szerelem de most nagyon vagys amióta szakítottam vele azóta minden nappal jobban szeretem

2011. jan. 7. 20:45
 7/9 klaumanó ***** válasza:

Te is nagyon fiatal vagy!és szerintem még ő sem gondol komolyan semmit!Bár nem ismerem,de nekem ez a véleményem!

Szerintem hagyd békén,ne gyere vele össze!

2011. jan. 7. 21:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Utálom ha lefiataloznak basszus hát kis csicskának tartanak azok akik ugyan úgy voltak annyi idősek basszus nem vagyunk már kis gyerekek nem érdekl ezért is össze jövök vele ..jah és utálom hh kis pisisnek néznek ha szerelmről van szó ..elég érettek vagyunk
2011. jan. 7. 21:43
 9/9 klaumanó ***** válasza:

Ne legyél felháborodva!

Nem rosszból írtam!

Én 16éves vagyok,és nekem is vannak rossz tapasztalataim!

De nekem pl megkérte a barátom a kezem,csak ő 22éves!Ha ilyenen kiakadsz,hogy azt írtam,hogy fiatal vagy,akkor ne írj ki kérdést!

2011. jan. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!