Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöjjek azzal a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek azzal a lánnyal megint össze, akivel már kétszer szakítottunk?

Figyelt kérdés
egyszer Borival (ő az a lány, akit vissza szeretnék szerezni) szakítottunk 9 hónap együttlét után. ennek az oka egy kicsit én voltam, meg a véletlen... akkor volt az, hogy először ő, aztán én lettem beteg, szóval 2 hétig nem láttuk egymást. elkezdett elhidegülni tőlem, pedig én próbálkoztam, majd összejött egy pasival, ezek után szakított velem. egy hónapra rá visszaszereztem, és minden jó volt, pár normális vita volt köztünk, néha féltettem, leginkább az egyik barátnőjétől, mert egy csomó minden rosszba belerángatta ( rossz rám nézve) de tűrtem azt is. majd aztán szeptemberbe elkezdődtek a brutális családi körülmények... apám éve óta alkoholista, eddig nem volt ekkora, de ma már majdnem minden nap részeg. amikor ő részeg, mindenkibe beleköt, szd, stb. ezt még megpróbáltam magamba tartani, de meglett a kára...egyszer elmentem egy 2 napos színjátszókörbe, ahol Bori nem érezte, hogy szeret... na ez se volt egy jó hír... hazaértem, és egy semmiségből részeg apám 8 órás vitát csinált a családdal, mejnek végén megfejelt. másnap kórházba kerültem agyrászkódás miatt, aztán elkezdett bennem minden összegyűlni és nem egyszer kezdett az öngyilkosság felmerülni... mivel sokat voltam borival együtt nagy nehezen de kiszedte belőlem. erre rá megbetegedtem 2 hétig, majd közölte, hogy megint nem érez semmit. akkor más teljesen padlón voltam, mert apám folytatta, gyámügyisek nem segítenek stb, szóval nagyon csúnyán elküldtem, és megszakítottam vele minden kapcsolatot, és megmondtam neki nem egyszer h hagyjon, és tűnjön el a ...-ba. majd pszichológus, pszichiátria, rászoktam a cigire mint nyugtatóra. végig próbáltam elnyomni magamban azt az érzést, mikor borival voltam, volt már egy csomó barátnőm hiszen fél éve szakítottam, de nem tudom elfelejteni, vele volt a legjobb, és most vissza akarom szerezni... mellesleg most van egy pasija, nem is rossz a kapcsolatuk, de nem tudom, hogy kezdjek el vele beszélni, mert bűntudatom van. meg az se lenne jó ha csak barátként tekint rám, mert az még mindíg üres volt, nem lehettem sokszor vele, nem foghattam a kezét stb... valaki segítsen, hogy hogyan kezdjem el a beszélgetést, mit mondjak neki? bocsánatot kérjek, vagy mi legyen? és hogy nyúljam le a pasitól? kérlek segítsetek, normális kommentekkel, mert nagyon fontos lenne... köszi
2011. máj. 11. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A te életkörülményeid sem változtak, ő sem szeretett beléd rendesen, miért lenne több értelme erőltetni ezt a kapcsolatot, mint az előző két alkalommal?
2011. máj. 11. 23:25
 2/6 A kérdező kommentje:
hát, ott van az első, hogy mind 2 en szerettük egymást, és egymásba szerettünk, megvolt, a második indok azért lenne, mert sok an mondták hogy mióta nem vagyunk együtt egyre rosszabb dolgokba keveredünk, hülyeségeket csinálunk stb. mellesleg az összes ismerősi köröm, akik ismertek minket együtt, mind azt mondja, h mikor borival voltam, valaki le tudott szabályozni stb
2011. máj. 11. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
El is hidegült, mint a huzat, két héten belül.
2011. máj. 12. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:
figyelj, én már eldöntöttem hogy kell, és hogy jó volt, 2 hétig agyaltam rajta, és végül arra jutottam, hogy kell nekem, és hogy úgy nem érzem magam "üresnek" erre még rátettek az ismerősök, ők is örülnének, mert akkor voltunk(nem csak én de ő is) igazán boldogak stb. szóval a kérdés az az hohy hogy csiáljam, nem az, hogy csináljam e vagy sem
2011. máj. 13. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez a lany pont akkor nem allt soha melled amikor szukseged lett volna ra. Amikor tamasz kellett volna, tars kellett volna akkor hagyott cserben. Megis milyen tars lehetne belole?

Szvsz mar az elso huzasa utan is marhasag volt visszafogadni.

2011. máj. 14. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg szerettétek egymást visszakaphatod :) A lány nem tudott a te problémáidról, ezért elhidegültetek. Remélem már rendben van a családi életed :) Keresd meg a lány, menj el hozzá akármi hívd le, és ne mondj semmit, csak nézz mélyen a szemébe... fogd meg a kezeit, és ha szeret kicsit is, akkor... újból együtt vagytok :) nagyon sok sikert, amúgy erőt adtál nekem, hogy én is próbálkozzak =)
2011. máj. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!