Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt meddig lehet bírni?
egyetem és egyetem közt is van különbség már bocsi előttem válaszoló...
Nem ez a lényeg.
Szóval csajszi!
A vizsgaidőszakot bírd ki!
Ez egy borzasztó stresszes izé, itt tényleg teperni kell ezerrel. Hidd el, hálás lesz neked, ha hagyod tanulni, és nem idegesíted fel valamivel. Inkább, ha tudod, segítsd!
Pl biztos jólesne neki, ha készítenél neki szendvicset, vagy vinnél neki rágcsát a tanuláshoz satöbbi...
Nem, a fiú nem korrekt, nem csodálom, hogy nem bírod ezt. Ha sok dolgom van, se hanyagolom el szívem hölgyét.
"egyre kevesebbet hív (pedig ingyen beszélünk)... ha bajom van akkor se túlzottan érdekli..." ez meg főleg baj.
21F
Nekem volt olyan vizsgaidőszakom, amikor még a pisilésre is sajnáltam az időt mert olyan sok volt a vizsga, nehéz az anyag, és kevés az idő.
Egyszer ennek is vége lesz, februártól kb megint jön a lazulás. Az már nem sok idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!