Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Eggyütt maradnátok egy ilyen pasival?
Figyelt kérdés
Együtt maradnátok egy olyan pasival,aki mindent megtesz értetek,nagyon szeret és tudnátok,hogy mellette nem szenvednétek,egyébként jól megvagytok már elég régóta, de ti nem vagytok belé szerelmesek?2011. jan. 7. 11:18
11/16 anonim válasza:
Ha csak szeretet van, de szerelem sose volt, akkor az már vesztett ügy szerintem... (11:26-os)
12/16 anonim válasza:
ugyan ez volt velünk,én léptem szakítottam,de szo szerint o volt az isten lába!!!de ha szerelem nincs.....
13/16 anonim válasza:
Szerintem így csak rabolod az idejét. Oké, hogy most jó, meg megvagytok, meg minden, de mi lesz, ha találkozol valaki mással, akibe igazán beleszeretsz? Akkor mondjuk 5-6 együtt töltött év után mondod meg neki, hogy már nem szereted és beleszerettél valaki másba? Ha nem vagy most szerelmes, előbb-utóbb az leszel valaki másba, míg a barátodnak esélyt sem adsz erre... Ha most békében elváltok, akkor valahogy kiheveri, aztán talál mást, viszont több együtt töltött év, esetleg azok után, hogy Ő már házasságot tervez, sokkal nehezebb lenne kihevernie és mást találnia. Egyébként a szerelem nem feltétlenül múlik el olyan gyorsan. Mi 3 éve vagyunk együtt, és még rózsaszínebb az a köd... Plusz hozzá az igazi mély érzelmek is megvannak, hiszen az együtt töltött évek elmélyítették a kapcsolatunkat. A párom a legjobb barátom és a szeretőm is egyben, de ugyanakkor ugyanolyan, vagy inkább még szerelmesebbek vagyunk, mint az elején. Szerintem ha ez nincs meg, ne maradjatok együtt, mert a végén valószínűleg meg fogod bántani :( Add meg az esélyt Magadnak és neki is, hogy boldog, szerelmes kapcsolatot találjon. 20/L
14/16 A kérdező kommentje:
Hát,igazad van,én is ettöl félek,hogy nem tudok hűséges maradni egy ilyen pasihoz,mert előbb utóbb beleszeretek valakibe.Pedig igazán nem vagyok megcsalós tipus.
Csak olyan nehéz ez az egész.Elég régóta együtt vagyunk.
2011. jan. 7. 14:11
15/16 anonim válasza:
Egy idő után nyomasztó lehet a ragaszkodása. Ha ő is csak kedvelne, nagyon kényelmes lenne.
16/16 anonim válasza:
Meg nem is csak az, hogy megcsalnád, ha nem akarod megbántani, akkor talán előbb szakítanál vele. Csak ha 3 év múlva jön el a Te embered, Ő meg már megvette a jegygyűrűket?... Ha úgy érzed, nem Ő az Igazi, akkor inkább most legyen vége, biztos, hogy Neked is neki is nagyon nehéz lesz, de így mindkettőtök előbb túlteheti magát rajta és megtalálhatja élete párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!