Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit, ha a barátom mostanában. (többi lent)?
Szóval mostanában egyre többet foglalkozik a gyerekvállalás témával. Feszegeti, hogy mondanám el neki, ha kiderülne,hogy a terhes vagyok, mennyire lennék meglepve, stb.. Voltunk bevásárolni is, és mikor láttunk egy kisgyereket, végig az arcomat nézi, és a reakciómat.
Ő még nem szeretne gyermeket, azt tudom, és soha nem is terveztük még, hiszen nem olyan rég vagyunk együtt (4 hónapja)
De akkor ezt miért csinálhatja?
Feltérképezi, hogy mi a helyzet veled ezen a téren, magyarán (tudat alatt) azt vizsgálja, hogy anyának való vagy-e...
:)
Komolyan tervez veled, szeretné, ha te lennél a gyermekei anyja, de előbb tudni akarja, hogy arra alkalmas vagy-e... :)
legjobb ezt mihamarabb tisztázni. feltehetőleg ő sem akar négy hónap együttjárás után apuka lenni, de úgy látszik ahhoz sincs bátorsága, hogy nyíltan kérdezzen erről. én egy beszélgetés közben irányítanám erre a témát, és közölném vele, hogy X éves koromig még azért nem akarnék gyereket. (amúgy konkrétan úgy hangzott el, mikor tényleg szóba került nálunk, hogy "az ötéves tervben nem szerepel" :D)
tudni fogja, hogy nem zárkózol el, de azt is, hogy még előtte vannak terveid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!