Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lányt hogy lehetne meghódítani? 20/f
Hallottam én is sok mindent a mai 15 éves lányokról ...
Még nem ismerjük egymást . Addig nem ítélem el a lányt még nem ismerem meg jobban. Majd kiderül hogy milyenek a belső tulajdonságai , mert a külsővel már tisztában vagyok
Dehogy is, nem kisbabának mondanám őket... :)
Viccet félretéve nem ismerem a lányt, ezért nem is savazom.
Írtam, hogy tisztelet a kivételnek.
A mai tizenévesek vagy k*rvák, vagy idős/érett lelkűek ( a szó nemes értelmében).
Előbbit nem magyarázom, mert mindenki látja, ismeri a helyzetet, az utóbbit pedig sajnálom, hogy a többiek lehetetlenné teszik az arany középutat és az egyetlen esély a normális élethez, ha 14 évesen felnőnek úgy, hogy gyereknek nézik őket.
Persze ez mind off, mert nem tudok értelmes tanácsot adni, hogy hódíts meg egy 15 évest.
Vagyis nem akarok :)
Igaza volt annak a válaszolónak, aki a korod említését ajánlotta.
Nekik ez még hatásos belépő + ha jóképű vagy, vagy gazdag (a családod), nyert ügyed van :)
Ha azonban a lány normális, lehet, hogy bele sem mer vágni, még ha normális vagy Te is. Ilyen korban nagyon fontos még a külvilág, mindenkit érdekel, hogy átmegy-e a környezetének szűrőjén.
Sok sikert!
Köszönöm
Majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!