Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam meg? Hogy érjem el hogy ő is csak engem akarjon ezentúl, odalegyen értem!?

Figyelt kérdés

a barátomat nagyon szeretem, és azt mondja ő is engem.mikor utoljára kettesben voltunk nagyon édes volt,éreztem hogy felizgattam és nagyon kívánt.csókolóztunk, simogatott,nem akart még konkrétan aktust, csak mert kellemes volt.én is kívántam.

nagyon szeretem és lehet butá hangzik de úgy érzem ő az igazi. nem akarok semmit sem elrontani,szeretném ha ő is így érezné és velem akarná leélni az életét. még fiatal a kapcsolatunk,de mgis ezt érzem. viszont valamiért félek hogy elveszítem, hogy kiábrándul belőlem, a testemből.az ex pasimban hatalmasat csalódtam,és ugyan nem rajta akarom hogy csapódjon de félek... :_( hogy félrelép mert pasiból van,és ugyan 30 éves de nem akar még megállapodni,izgatják még a fantáziáját mások is. nem tudom. beszéltem már erről vele azt mondja én kellek neki de az ex pasim kiölte a bizalmat a férfiak iránt mert ő is ezt mondta de hazudott,nagyon csúnyán becsapott. a páromat nem akarom elkergetni az ok nélküli féltékenykedéssel. hogyan hihetnék neki?hogy érjem el hogy ő is csak engem akarjon ezentúl,odalegyen értem!? hogy viselkedjek,a héköznapokra szeretnék tőletek tippeket,gesztusokat,levenni őt a lábáról,magamba bolondítani.nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni

:_(

2009. jan. 29. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Lepd meg kis apróságokkal nem csak a nőknek esik jól a férfiaknak is beszélj meg vele mindent kérd ki a véleményét dolgokban ez fontos nekik és érezze hogy szereted és mond el neki hogy bár neked nagyon nehéz de benne megpróbálsz megbízni ne féltékenykedj csak szeressd!:)
2009. jan. 29. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
18%
Kineziológus,vagy pszichológus,hogy feloldja a csalódásodat,egy két alkalom elég lenne!Szerintem megéri!
2009. jan. 29. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"félek hogy elveszítem, hogy kiábrándul belőlem, a testemből" - szerintem itt van a problémád kulcsa!!!!! Az, hogy az előző pasid átvert, megcsalt, NEM a Te hibád, és nem a testedé!!!! Ez tévhit, hogy ha egy pasi megcsal egy nőt, az a nő hibája. Lehet, hogy ilyen is van, de nem ez a tipikus. Aki félreqrós típus, az félreqr akkor is, ha "mindent megkap". Ha kell neki a "vadászösztön" a "változatosság" bla bla bla nem tudom, mikkel szoktak még jönni az ilyen alakok, akkor nem tehetsz semmit, istennő is lehetsz, nem Rajtad múlik, és főleg nem a Te értéktelenségedet igazolja, ha félrelép!!!!!!!!!!! Nem azt jelenti, hogy Te nem vagy elég jó, hanem hogy ő a faxfej és nem érdemel meg Téged!!!!!!!!!!!

"ugyan 30 éves de nem akar még megállapodni,izgatják még a fantáziáját mások is." - ez most a jelenlegi pasidra vonatkozik? Nem túl biztató, hallod. Nem tisztelhet valami nagyon, ha ezt még az orrodra is köti!!! Ezt mondta, vagy csak Te félsz ettől????

Ne akard a nyakad törni, hogy megfelelj! Légy ÖNMAGAD. Ne azon görcsölj, hogy minél több "csábítási trükköt, fortélyt, praktikát" elsajátíts"! Csak olyat tégy, ami egyezik a személyiségeddel. Úgyis az a lényeg, hogy szeret-e önmagadért - ha nem, akkor hidd el, azt úgysem lehet holmi magazinokban olvasható trükkökkel megoldani. Nem akarlak kiábrándítani, de ez van.

Ne éreztesd vele, hogy kétségbe vagy esve, hogy megtarsd, nehogy kiváltsd belőle azt a hozzáállást, hogy "jé ez szerelmes belém, kétségbe van esve, ezzel mindent meg lehet csinálni" mentalitást. Persze mutasd ki, hogy fontos Nekedés szeretnéd ezt a kapcsolatot - de önmagad is szeresd, ne csak őt! ;)

Hypathia

2009. jan. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!