Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami párkapcsolat egy 15 éves fiú és egy 18 éves lány között?
hát figy :P
én eltudnám képzelni ha nincs köztetek 30 év közöttetek akkor nagyon jó én hiszek a 3-5 év kölümbségbe:P
Nem a korod a lényeg hanem az, hogy mennyit éltél..
Minek tiszteljél a kora miatt olyanokat akik az eddigi életük 90%át "csukott" szemmel élték le? Sokkal érettebbnek tartok egy olyan embert aki mondjuk szülők nélkül nőtt fel, nevelőszülőtől nevelőszülőkhöz ingázott és élt már számtalan helyen, számtalan közösségben, mint egy teljesen normális életet élő embert aki mondjuk 3-4 évvel idősebb is nála... Most ez elég deviáns példa volt és csak a 20 év alatti korosztályra gondoltam illetve vonatkozik, de a célnak megfelelt!
Én jártam már nálam 8 évvel idősebb lánnyal is és aztán én hagytam ott az ő érdekében... Mondjuk nem 15 éves voltam hanem 20+ , de a lényegen nem változtat!
A kor csak egy szám. Teljesen relatív. Azt nem tükrözi, hogy az adott ember mennyit élt, tehát mennyi tapasztalatot gyűjtött illetve milyen szellemi szinten van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!