Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg, hogy belém szeressen?
a gyász nem feltétlenül segíti elő a szerelemre lobbanást...
magamból kiindulva, mikor életem kutyája, a nagy szerelmem elment, annyira kiborultam, hogy sikerült az akkori barátomtól is elhidegülnöm. nem éreztem mást, csak az űrt, amit ő - a kutya - hagyott maga után, és egyszerűen nem tudott hiányozni a fiú sem, pedig akkor már 2,5 éve jártunk, és nagyon jól megvoltunk...
kellett egy jó fél év, mire talpra álltam, de az érzelmi felépüléshez még több is.
mondjuk a miénk kivételes eset volt, nagyon különleges viszonyunk volt a kutyámmal, nagyszerű társ volt, sokan szerették, és sokan velem siratták...
Ebből nem lehet máshogy kijönni jól, mintha mellette vagy, eltereled a figyelmét, másról kezdesz el beszélni, ha felhozza a témát, vagy mindig csak a pozitív dolgokra vezeted rá.
Mást nem tehetsz, legyél mellette és kész. Egy kutya elvesztése valószínű nem fogja összetörni a kis lelkét, majd kiheveri. A lényeg, hogy akkor is te legyél ott, amikor már tud nevetni az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!