Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még, , normális, , lányok? Akik nem pénzfüggők és nem használják ki az ember érzéseit? 20/F
Figyelt kérdés
Csak nekem tűnik úgy hogy eltorzult a világ ?2011. jan. 5. 21:18
11/12 anonim válasza:
én 19L vagyok és egyetlen lány sincs a közvetlen környezetemben, aki pénzfüggő és kihasználja az emberek érzéseit. nem tudom, ti hol ismerkedtek. tényleg nem értem...
12/12 anonim válasza:
Én pont emiatt vagyok évek óta haragban anyámmal. Mert neki a pénz számít, mióta talált egy milliomos fószert magának, azóta azt hangoztatja, hogy hozzám olyan pasi való, aki majd eltart, kocsit meg házat rak a seggem alá, és nem kell csinálnom érte semmit.
Hát én szépen ellent mondtam neki, és találtam magamnak egy igazi lovász-parasztfiút, persze nem konkrétan azért, hogy anyám ellen tegyek, hanem mert ő szimpatikus volt, a megismerkedésünk után derült ki, hogy milyen is valójában.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!