Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még, , normális, , lányok? Akik nem pénzfüggők és nem használják ki az ember érzéseit? 20/F
Szia!
Szerintem igenis vannak ilyenek!
Én például ilyennek érzem magam. Bár még nem volt kapcsolatom, de voltam már szerelmes... És én sosem azt nézem, hogy mennyi pénze van és ehhez hasonlók.
Én a belsőt nézem, nekem az a fontos...
És szerintem nem használok ki senkit, se anyagilag, se érzelmileg.
A barátaim számíthatnak rám, ha bármi gondjuk van, és meghallgatom őket türelmesen. És én is számíthatok rájuk, ami nálam nagy szó, mert pont emiatt, hogy kissé hiszékeny is vagyok, sokan rászedtek már :S
Úgyhogy a válaszom az, hogy szerintem léteznek normális lányok is
15/L
Órákat lehetne arról zengeni, hogy mind2 nemben van olyan, aki csak kihasználja a másikat. De akkor sem lehet általánosítani.
Ja és, el se tudod képzelni, hogy kis hazánkban hány ilyen van, mert egy csomó lány az ösztöndíjából él, hogy még a szüleit se nagyon kelljen lehúznia.
Szóval vannak normális lányok és srácok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!