Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma este összevesztem a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este összevesztem a párommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Msn-en meséltem neki, hogy átmentem 2 órára a haverjaimhoz (2 lány és 2 fiú) Aztán aztis meséltem neki, hogy üvegeztünk, és nekem le kellett vennem a pólómat, de még annak a 2 lánynak is... a többi csak olyan átlagos felelsz-merszjáték volt. Ezen valamiért feelhúzta magát, és még csak elsem akartam mondani mi a baja...csak úgy lelépett msn-ről...Nagyon kérlek benneteket, segítsetek!!! :\'(
2009. jan. 28. 22:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2009. jan. 28. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

14 évesen idegen pasik előtt vetkőzöl???Szerintem ennyi idősen még párkapcsolatban is várni kéne a vetkőzéssel, nem hogy haverok előtt vetkőzgess, még ha jó poénnak is tartod.

Jogosan haragszik a barátod. Kérj bocsánatot és ne viselkedj rib@ncként, még ha te játéknak is tartod. 14 évesen inkább barbieznod kéne, mint vetkőzőset játszani.

2009. jan. 28. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
sok eszed van,ne mondd senkinek...
2009. jan. 28. 23:29
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
mit vártok, 14 éves még csak, hibázni mindenki hibázik,gyerek még, ugye tanulságos volt kis csaj?
2009. jan. 28. 23:32
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
ha 14 évesen ezt csinálod,akkor pár év múlva,játékból sexelsz 1-2 "baráttal".Játszanod kéne,nem pasizni.
2009. jan. 28. 23:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...megértem hogy 14 éves vagy, de ennyire nemlehetsz ostoba Oo

Levetkőzöl idegen fiúk előtt ? loool

Aztán meg csodálkozol hogy kiakadt a barátod?:S Jézusom...az meg betetőzi h nemérted mi baja:DDDD

A barátod helyében elhagytalak volna rögtön.Ezzel írtad alá hogy semmibe veszed a barátodat,hogy nem vetkőzök már idegenek előtt mert ez vkinek FÁJNA esetleg...Megbízhatatlan ember vagy! Még én is kiakadok rajta pfff

2009. jan. 28. 23:54
 17/21 vav22 ***** válasza:
85%
A második válaszoló vagyok. Amit először írtam azt most is úgy gondolom. Azért bízom benne, hogy ez jó lecke volt és tanultál belőle... De a mit tegyek-re nem sokan válaszoltak. Hamár így alakult mindenképpen te menj a srác után bocsánatot kérni. És ne msn-en meg telefonon hanem személyesen. Hogy őszinte legyek egy átlagos normális pasi nem bocsájtana meg. De ha mégis megbocsájt tutira féltékenyebb lesz, ezért igyekezz bebizonyítani, hogy megváltoztál. És ne csak bizonygasd, hanem tanulj az esetből és változz meg. Lehet hogy látszólag tetszik a pasiknak, hogy egy szóra ledobod a pólód, de az ilyen csajokkal csak szórakoznak, kihasználják őket. Komoly tartós párkapcsolatot nem akarnak a pasik ilyen nőktől. Mondjuk úgy hogy túl könnyű prédák és nem kell megkűzdeniük érte uh. max. 1-2 éjszakás kalandot akarnak csak az ilyen csajoktól. Az, hogy te most botlottál nem azt jelenti, hogy meg van pecsételve az életet és te ilyen könnyűvérű csaj vagy, hiszen mindenki hibázik az életében. Ha megértetted mit csináltál, tényleg megbántad és változol akkor egy normális csajszi lesz belőled. Ne így akarj "menő" lenni és a középpontba kerülni. 20/L
2009. jan. 29. 01:16
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
gondoltam.
2009. jan. 29. 02:03
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Olyan nagyon gyerekes vagy.
2009. jan. 29. 08:02
 20/21 anonim ***** válasza:
60%
Jóóóég, pasi vagyok, ezen én is igencsak besértődnék, sőt... Ennyi erővel, ha ő csakcsupán játékból felcsinálná a barátnőid, neked hogy tetszene?? Naiv vagy és nem gondolod meg előtte hogy mit teszel... ez a baj ma a legtöbb fiatallal :/
2009. jan. 29. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!