Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek a bulizós csajok?
19 éves lány vagyok. Van egy fiú aki tetszik, de nem vesz komolyan, mert szerinte partyarc vagyok. De miatta nem is buliznék, csak legyen már velem :$
Nyáron mondta hogy bejövök neki...csak emiatt nem járna velem :S
Szerintetek?
Mondjuk személy szerint nekem sem jönnek épp be azok a nagyon bulizós lányok, de az totál rendben van, ha néha elmegy bulizik, jól érzi magát.
Sajna én olyan fiatalember vagyok, aki bulikban nem igazán tudja magát elengedni, így ha lehet kerülöm is az olyanokat, akik buli nélkül nem látnak, nem hallanak.
Mivel bulizni nem igazán szeretek, így házibulizok, az teljesen más, ismerősök mindenütt.
A kérdésedre szerintem rendes választ adtam, elmondtam a véleményem.
Nem ítélem el a bulizós lányokat, de párkapcsolatot nehezebben tudnák velük elképzelni, mint a nem bulizósakkal. Szerintem ezzel sokan így vagyunk.
Na jólvan, nem húzom tovább :D
17/F
babykeee nagyon is egyet értek Veled :)
és köszönöm a válaszokat!
16:59-es válaszoló
meg attól valaki még nem ribi mert bulizik.
Tudod valaki azért jár diszkóba hogy tudjon táncolni is és jól érezze magát.De látom a te agyad(agyhelyed) ehez túl kevés hogy fel tud fogni.Hol voltál mikor az észt osztották??te kis csoszlák:D na csumpa kis csillag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!