Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek a bulizós csajok?
19 éves lány vagyok. Van egy fiú aki tetszik, de nem vesz komolyan, mert szerinte partyarc vagyok. De miatta nem is buliznék, csak legyen már velem :$
Nyáron mondta hogy bejövök neki...csak emiatt nem járna velem :S
Szerintetek?
ezen az oldalon mindneki elitéli a bulizást, szerintem ne itt informálodj:D itt mindenki "A kivétel" :D
és mellesleg előszeretettel azonosítják a bulizós lányokat a p*nákkal, és egyszerűen képtelenség nekik elmagyarázni, hogy nem feltétlen:D
Az 1 dolog hogy nem ribanckodsz de ha rádmegy 5327198 pasi akk ott fogdosnak na az már bőven elég h undorodjak tőletek :S
de ahogy érzed XD
Ha te ilyen vagy akkor ez van.....
Keress másik fiút ne változz meg.
Majd találsz egy magadfajta partyarcot megb@sz vagy 3x aztán dob te meg sírsz,h miért ? :'(
Gondolkozz (Y)
Bulizz b+ ez senkit nem érdekel -.-
Itt sírsz pedig tudod h mit kéne tenned h ha meg akarod szerezni a fiút -.-
Segítek ha az IQ-d a 0-hoz lenne közelebb mint a 3-hoz.
Állj le erről a payrty gec!ről vagy keress mást.
Megmondta még nyáron h ha bulizol akk nem jár veled te meg azóta is csinálod.... akk miről beszélünk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!