Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Történt már ilyen veletek?
:)
Volt régebben egy pasi. Ismerkedtünk, el is jutottunk az első együttlétig.Na, kakaóscsiga szagú volt neki a pömpölője. Ne úgy értsd, hogy ápolatlan volt, meg büdös, de egyszerűen ilyen volt ( vagy csak én éreztem így), de konkrétan rosszul lettem tőle. Pedig egy ápolt, jóképű férfi volt. Nem tartott sokáig a dolog. Szerencsére nem kellett külön indokot keresnem a szakításra. Elég volt,hogy lecsukták....
Velem előfordult már, hogy találkoztam diszkóban egy isteni dögös pasival, aki haverom haverja... blabla. És dumáltunk, és rá kellett jönnöm, hogy valami k*va büdös a szája. Nem mondtam meg neki, nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, de szépen eltávolodtam mellőle. Azóta már voltunk párszor egy társasággal bulizni. Hát... keveset beszélgetünk :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!