Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el. Helyre lehet hozni vagy nagyon elcsesztem?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel többször szemeztünk, elmondtam neki, hogy bejön nekem, de azóta máshogy viselkedik, lehet tovább kellett volna "játszadozni" vele?...
Mit tegyek, hogy újra felkeltsem az érdeklődését?
2011. jan. 4. 19:59
1/2 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! A fiúk azt szeretik,ha küzdeniük kell! Tartsd magad egy kicsit távol tőle:) Ha a közeledbe kerül mosolyogj rá sejtelmesen és szemezzetek,de semmi több.Ő fog majd kezdeményezni ;) (Persze ha kölcsönös a dolog.)
2/2 anonim válasza:
Igazat mond az első. Jobban szeretjük ha olyan csajunk van akit nem egyszerűen "szereztünk" meg .(persze ki hogy van ezzel :P)
De nem utasítjuk el a rajongást se :D :D
<3 puszi
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!