Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza? Oda vagyok érte!
Milyen fajta állatba szerettél bele?:O xD
amúgy meg most komolyan,szerintem ha nem látod,hogy lenne barátnője,akkor nyugodtan elmondhatod neki.
Az a baj, hogy egy iwiw, vagy facebook sem biztos, sokan kamuznak ám ott is mert cikinek tartják vagy érzik ha nincs senkijük és ezért inkább "kapcsolatban vagyok".....
Találkozz vele! Légy felnőttes!
Ne a szájbertérben élj! :) gyerekes...
Találkozol vele, mond h jöjjön ebédre, üljetek le , főzz neki egy bolognait nem nagy szám tésztát főzni mindenki tud Bolognait meg kapsz félkészet boltban...De elég az is ha egy finom kávét főzől...
Aztán kérdezed majd a mindennapjairól a munkájáról vagy suliról, (gőzöm nicns hány évesek vagytok), aztán megkérdezheted hogy áll a csajokkal, van e már valami komoly vagy esetleg már eljegyzés is volt???:) Majd kapsz egy választ...
És itt eldöl a folytatás, ha azt mondja van valaki akkor megkérdezheted tőle azt, "hogy ha bármit tehetnél velem akkor mit tennél?"
Ha azt mondja nincs senkije akkor meg ne kertelj kérdezz rá, hogy nem e lenne kedve ismét kicsit randizgatni veled és a randinál jóval mélyebbre menni??:................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!