Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek, ha a párotok ilyen SMS-t írna?
Figyelt kérdés
Hamvas puncim pici szám hatalmas kalandokat kíván... Szende arcom baba bőröm,testem belül szenvedélyes és tüzes mint az ördög!2009. jan. 27. 23:51
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz..talán kicsit eltulzottan költöi:D de én szeretm ha a brátom sexuális töltetű smsm eket ír....ez iy olyan hisze nagy nyalást ígér be tulajdonképp:D én örülnék:D
12/15 anonim válasza:
megmondanam neki,ha megvalogatja a szavait akkor meg targyalunk..ha igy mutatja ki h kivan s szeret..kosz inkabb nem kell:P
13/15 anonim válasza:
én ilyen csajjal nem járnék. egy olyan nagyképűen ahngzik ez a hamvas bőrőm meg ezek a jelzők a többi meg ez igy egybe olyan undoritóan promitiv. nekem ilyen csaj nem kéne.
az utolsónak meg:
más ha régebb ota együtt vagytok és folyton ilyeneket irogattok és mondtok egymásnak az vicc. de ez így...gáz
14/15 anonim válasza:
Szerintem ebben nincs semmi kivetni való, ha 2 ember közt erős szexuális szálak vannak. Elég izgatóan hangzik, néha sokkal vadabbakat írnak egymásnak a párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!