Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek, ha a párotok ilyen SMS-t írna?
Figyelt kérdés
Hamvas puncim pici szám hatalmas kalandokat kíván... Szende arcom baba bőröm,testem belül szenvedélyes és tüzes mint az ördög!2009. jan. 27. 23:51
1/15 anonim válasza:
nem, azt gondolnam, hogy hulyere itta magat.
2/15 anonim válasza:
EZ valamilyen humoros idézetnek néz ki. Lehet, hogy csak poénból irta. Nem túl gusztusos, de "izlések és pofonok".
3/15 anonim válasza:
Ha régóta együtt lennénk, és megtörténtek volna bizonyos dolgok, akkor nem esne annyira rosszul...
4/15 anonim válasza:
hova azt istenbe tűnt a romantika? o.O
pedig én fiú vagyok...
5/15 anonim válasza:
Romantika van meg KELL, de egyszer egy évben beleférhet egy ilyen is.
6/15 anonim válasza:
hat nem tudom, ilyen nok kellenek ma a ferfiaknak???vagy reszeg volt?? gaz.
7/15 anonim válasza:
hát nem tudom, ez nem fér a romantíkába, minimál versbe sem, idézet lehet, de vajon ki mondhatta, és ki vette rá az emberünket h felhasználja....
jól van előfodrul!!!!
de a gondolat csirájára kíváncsi lennék
8/15 anonim válasza:
A megfogalmazás tényleg fura egy kicsit, de a tartalma jó.
El tudnám képzelni, mondjuk mielőtt találkozunk, negyed, fél órával. De akkor nagyon nekikészülve kéne várnia, és letepernie ;)
9/15 anonim válasza:
akkor oké ha a 2 szót nem vesszük figyelembe
10/15 anonim válasza:
Hát így huszonévesen enyhén röhejesnek találnám, megkérdezném,hogy esetleg be van e tépve. 13-14 éves korban még elmegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!