Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugy erzem a baratom mar nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem a baratom mar nem szeret, mit tegyek?

Figyelt kérdés
kerdezzek ra...?az olyan ciki lenne...
2009. jan. 27. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

bizonyos kor alatt annak tűnhet

pedig a kapcsolat a szeretetre épül, természetes hogy tudni szeretnéd mit érez

ne félj ettől, nyugodtan kérdezd meg

aztán a válasz lehet h hárítás, de ha előveszed a nőiességedet megérzed igazat mond-e, láss belé

a fiúk átlátszóak

vagy beton

mindig a középutat keresd :D

2009. jan. 27. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
szerelemre ertettem...hogy mar nem szerelmes belem
2009. jan. 27. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle nyugodtan! Baj nem lehet belőle. /Én is így voltam vele (több,mint 2 éves kapcsolat) és megkérdeztem.Nem hittem a válaszába....sokat szakítottunk az elmúlt időkben...az utolsó szakításnál észhez tért és rájöttem,h szeret....de a szakításoknál se engedet el,mert kereset mindig!/ Esetleg mond azt neki,h te úgy érzed,h már nem szeret téged és ezért te elakarod engedni! Ha szeret akkor úgyse fogja hagyni azt,h elveszítsen! Ráfog arra döbbeni,h fontos vagy a számára! De hidd el,h nem ciki ha megkérdezed!
2009. jan. 27. 17:41
 4/9 A kérdező kommentje:
es mi van akkor ,ha azt mondja ,hogy szeret s kozbe megse...
2009. jan. 27. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg egy szemét k***ög aki mások érzéseivel szórakozik! Meg se érdemel téged,ha így lenne!De sztem látod rajta,h mikor mond igazat és mikor nem! Meg h mennyi időt tölt veled...mennyire figyel rád.....h beszél veled! Külben mióta vagytok együtt? Hány évesek vtok?
2009. jan. 27. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy mi bánt téged, hogy azt ézed rajta, hogy már nem szeret, jo lenne ha elmondana az igazat akar mi is legyen. legyen veled oszinte. Mert ha már nem akar veled lenni akkor mondja meg, ez igy nem fer veled szembe. Ha azt mondja, hogy szeret akkor mond meg neki, hogy éreztesse is mert te teljesen ugy érzed, hogy már nem. HA az mondja, hogy nem szeret, koszond meg neki hogy oszinte volt veled és nem áltatott tovább és nehez de enged el :-( de remélem még szeret és meg tudod vele beszélni!
2009. jan. 27. 18:01
 7/9 A kérdező kommentje:

8 honapja vagyunk egyutt ,

en 20 o 23

2009. jan. 27. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Én saját magamtól tapasztaltam azokat amiket írtam. Lehet,h nem az a baja,h már nem szeret,hanem az,h egy kicsit "sok" neki ez. Mivel még fiatalok vagytok és valahol élni akar,így egy kicsit máshogy áll hozzád. Nekem nagyon sok időmbe telt mire éreztettem barátommal azt,h nekem mennyire szarul esik az,h nem érzem,h szeret! Ugye senki nem tudja azt,h nektek mien kapcsitok van és h viselkedtek egymással szemben! Én meglátásom szerint szerethet téged....csak azért már régóta együtt vagytok és biztos pontnak tekint téged! Lehet,h nagyon mutattad neki azt,h szereted és kicsit meglepődött ilyen téren 1 picikét! Próbáld meg megbeszélni ezt vele. Mond el neki,h te szereted meg fontos számodra és h szeretnéd,h őszinte legyen veled! Mivel már régóta együtt vagytok biztos,h nem fogja átvágni a fejedet! Lehet még egy picikét kiakarja élvezni az életét. És fontos v neki te is és a szabadság is! De egyet jegyezz meg h 1 fiú se ér annyit,h megalázkodj elötte! És ne hagyd,h hülyét csináljon belőled!
2009. jan. 27. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy úgy érzed, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret. Nem minden fiú egyformán mutatja ki az érzelmeit. Légy olyan, amilyet Ő szeretne és akkor bizonyára szeretni fog! Nem kell azt kérdezni, ha mondod Neki, hogy szereted, akkor lehet magától fogja mondani, vagy még jobb ha megpuszil. Egyébként az se ciki, ha megkérdezed tőle.
2009. jan. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!