Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most kit válasszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most kit válasszak? (részletesen lent)

Figyelt kérdés
Van barátnőm, mesébe illő a kapcsolatunk története, iszonyatosan szerettük egymást több mint 15 hónapon át. De most maximálisan azt érzem, hogy nem kell. Egyszerűen elmúlt az iránta érzett szerelmem, és ugyanekkor, egy másik lány jött a képbe. Hihetetlenül aranyos, kedves és vele tényleg eltudnám képzelni a jövőm. Tegnap találkoztam ezzel az új lánnyal, és bevallotta, hogy nagyon tetszem neki, de mivel van barátnőm békénhagy, és megérti ha soha többet nem akarom látni. Én ekkor elmondtam neki, hogy mit érzek iránta és passsz.. innen már nem tudom mit kéne tennem. Legszívesebben most rögtön szakítanék a régivel, hogy megszerezhessem az újat. De mi van akkor ha, ez csak egy hirtelen fellángolás? 17/f (a lányok szintén 17ek)
2011. jan. 2. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom,de cefetül irigylem a problémád haver!!!:D
2011. jan. 2. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:

a réginek vége. jöhet az új. plusz, hogy tudd értékelni a dolgokat, ahoz elötte el kell veszítened. veszítsd el, hogy tudd értékelni. talán még visszafogad.

de, ha az új lánnyal leszel boldog, akkor minden jó lesz :)

2011. jan. 2. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is 15 hónapja vagyok együtt a barátommal.Most elolvstam ezt és kb nekem esett rosszul. Értem én ha nem szereted tényleg ne legyetek együtt, de énbelehalnék ha most kidobna a pasim, valaki másért. sok szerencsét. remélem jól választassz. De próbáld meg nemmegbántani arégit...
2011. jan. 2. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha összejössz az újjal, ha nem, hagyd ott a régit. Ha ilyesmiken gondolkozol, ha más lány iránt érdeklődsz, és odáig jutsz, hogy még ide is felteszed a kérdést.. nos egyértelmű! Mielőtt még butaságot csinálnál, szakíts a régivel! Aztán meglátod, milyen lesz az új... 21/L
2011. jan. 2. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:

ha már leírtad azt,h nem érzed amit kell a jelenlegi barátnőd iránt,az a legtisztább ha szakítasz vele.Ha nem,akkor sajnálatból lennél csak vele,hiszen már meginogtál!

Az új lánnyal így tiszta lappal összejöhetsz,de ha nem jössz össze vele,akkor majd mással:)

2011. jan. 2. 14:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem én. Viszont amikor a jelenlegi párommal vagyok, akkor még mindig érzek valamit iránta. Már nem olyan mint régen, de ott az az érzés. Viszont ha a másik lánnyal találkozok teljesen elfelejtem a jelenlegi párom.
2011. jan. 4. 11:56
 7/8 anonim válasza:

haver nem tudom de szerintem ez hosszútávon nem lesz jó :S

találj egy olyan lányt akit tényleg sokáig tudnál szeretni.

2011. jan. 4. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy így válogathatsz-.- én se vok ronda, meg állítólag jó fej vok, mégse volt még senkim, pedig sokat próbálkoztam ... -.- 17/F
2011. jan. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!