Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kideríteni, ha valaki hazudik?
ki lehet egyáltalán? van egy csaj,akivel szilveszterkor ismerkedtem meg rengeteget beszélgettünk,jól éreztük magunkat,azóta beszéltünk msn-en,és tervezgettük,hogy talizunk valamikor,tegnap azért nem,mert ugye másnaposság,pihentünk mindketten,ma írtam neki,hogy talizzunk,felmegyek hozzá dvd-zünk ilyesmi,nem írt vissza,erre írtam neki megint,visszaírt,hogy ma nem jó,mert Romániából jött a barátnője,és vele lesz egész nap,ez annyira valótlan számomra,hogy pont most,amikor írtam neki,már gondoltam,hogy valamit ki fog találni,és bejött,ezért gondolom hogy hazudik,szerintetek?
nagyon bírom mert kedves jó fej,meg egész végig a szemembe nézett a bulin,még mikor félre néztem akkor is,nem is buliztunk csak beszéltünk és beszéltünk,nagyon jól esett,sokat csalódott én is ő is,én 21 vagyok ő 29 éves,de ezt megbeszéltük és nem zavar a kor egyikőnket sem. nem akarom elszúrni,meg siettetni,de valamiért úgy érzem ráér ma csak megijedt,hogy felakarok menni hozzá,azt írta nem ért ma rá délelőtt ezért nem válaszolt az első levelemre,de én láttam facebookon egész nap chat-elt.nem tudom nőknél,hogy van ez de nálam most nagyon magas a vágy,kívánom őt,nem megdugni akarom,hanem egy szenvedélyeset szeretkezni,utána órákig feküdni egymás mellett,olyan jó lenne,csomószor mondta hogy milyen jó pasi vagyok,meg csodálkozik,hogy nincs bnőm,ezért nem értem,hogy akkor meg miért nem hív már fel,nem tudom mit tegyek.mert ha meg állandóan azt kapom,hogy majd máskor majd máskor,csökken a vágy iránta,meg elmegy a kedvem az egésztől,nem kell egyből ágyba bújnunk,haza is kísértem szilveszterkor,de nem hívott fel magához,és ez nem is baj,én sem akartam bunkó lenni,de a buli egyre jobban kívánom,és idegeskedek,nem tudom mi lesz vagy egyáltalán mi van köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!