Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kideríteni, ha valaki hazudik?
ki lehet egyáltalán? van egy csaj,akivel szilveszterkor ismerkedtem meg rengeteget beszélgettünk,jól éreztük magunkat,azóta beszéltünk msn-en,és tervezgettük,hogy talizunk valamikor,tegnap azért nem,mert ugye másnaposság,pihentünk mindketten,ma írtam neki,hogy talizzunk,felmegyek hozzá dvd-zünk ilyesmi,nem írt vissza,erre írtam neki megint,visszaírt,hogy ma nem jó,mert Romániából jött a barátnője,és vele lesz egész nap,ez annyira valótlan számomra,hogy pont most,amikor írtam neki,már gondoltam,hogy valamit ki fog találni,és bejött,ezért gondolom hogy hazudik,szerintetek?
nagyon bírom mert kedves jó fej,meg egész végig a szemembe nézett a bulin,még mikor félre néztem akkor is,nem is buliztunk csak beszéltünk és beszéltünk,nagyon jól esett,sokat csalódott én is ő is,én 21 vagyok ő 29 éves,de ezt megbeszéltük és nem zavar a kor egyikőnket sem. nem akarom elszúrni,meg siettetni,de valamiért úgy érzem ráér ma csak megijedt,hogy felakarok menni hozzá,azt írta nem ért ma rá délelőtt ezért nem válaszolt az első levelemre,de én láttam facebookon egész nap chat-elt.nem tudom nőknél,hogy van ez de nálam most nagyon magas a vágy,kívánom őt,nem megdugni akarom,hanem egy szenvedélyeset szeretkezni,utána órákig feküdni egymás mellett,olyan jó lenne,csomószor mondta hogy milyen jó pasi vagyok,meg csodálkozik,hogy nincs bnőm,ezért nem értem,hogy akkor meg miért nem hív már fel,nem tudom mit tegyek.mert ha meg állandóan azt kapom,hogy majd máskor majd máskor,csökken a vágy iránta,meg elmegy a kedvem az egésztől,nem kell egyből ágyba bújnunk,haza is kísértem szilveszterkor,de nem hívott fel magához,és ez nem is baj,én sem akartam bunkó lenni,de a buli egyre jobban kívánom,és idegeskedek,nem tudom mi lesz vagy egyáltalán mi van köztünk.
Nem kell rögtön az elején arra gondolni, hogy hazudik...
2 nap után amúgy is felesleges hazudozni...Szerintem nagyon gyors volt ez a felmegyek hozzád dvd-zni szöveg...egy 29 éves lány nem hülye és nem fogja bevenni, hogy te dvd-zni akarsz vele...Lehet, hogy csak nem akarja elkapkodni veled a dolgokat...dvd-zni...hülye!!! egy 29 éves lány nem dvd-zni akar, hanem dugni...és te is...Idétlen vagy...
első válaszoló te meg paraszt!
második köszi!tudom csak akkor meg lehet úgy érezné,hogy erőltetem. sok barátnője is van,lehet azok is tele beszélik a fejét.
"első válaszoló te meg paraszt!"
Majd annyi idősen, mint én, te is másképpen fogod látni a dolgokat...Bocs, de tényleg idétlen vagy...És valóban paraszt vagyok, viszont hidd el barátom az élet engem igazol... Sajnálom... ;)
nézd még semmi sem történt közöttünk,össze vagyok zavarodva ez érthető ő 29 éves tapasztaltabb,valamilyen szinten ő tisztábban látja nyilán,mint én,de konkrétumot nem írt még hogy dugni fogunk,járni összeházasodni stb..
írok neki levelet elolvassa látom,hogy egész nap bejelentkezik és akkor 3-4 órával később ír vissza nem értem az ilyen dolgokat,ha annyira jó pasi vagyok,mint ahogy mondja miért nem engedi,hogy közeledjek,én nem akartam ezt az egészet,mert még fiatal vagyok nincs se lakásom se kocsim semmi,anyámékkal élek,nem tudok neki hátteret biztosítani ami egy 29-30 éves nőnek illene,azt mondta ez neki nem számít,csak adjak egy esélyt magunknak,jó adok mondtam neki,de azóta én írogatok csak neki,aztán vagy válaszol vagy nem. nem hibáztatom emiatt,csak én szeretek tisztán látni a mellébeszélést utálom,kettőnkről alig ír amikor msn-en beszélünk,én nem akarom ráerőltetni,de jó lenne tudni,hogy mit akar,azért nem hozom ezt fel neki,mert tuti úgy érezné,hogy siettem és ezt nem akarom.
Amikor a buliban részegen beszélgettetek...
Józanon mindenki másképpen látja a világot...
Ha akar tőled valamit, nyugi keresni fog...
Ha meg meggondolta magát...Hááát...
Azért ne várd el, hogy bejelentkezés után egész nap a gép előtt fog ülni...
Ismerek egy-két lányt akik direkt beszédítenek pasikat, hogy legyen kivel msn-ezni, hogy ne unatkozzanak...
De miután én nem a lány vagyok, így nem tudom mit szeretne tőled és erre a kérdésre csak Ő fogja tudni megadni neked a választ...Légy türelemmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!