Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15 éves és egy 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves és egy 24 éves közt működhet egy kapcsolat? Vagy túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Elleneznék sokan vagy pl a barátok mellettük állnának?Az biztos hogy utcán megnéznék őket mert látszik a korkülönbség.A lány milyen ,,pofonokat" kapna?Pl hogy ,,15 éves léttére egy 24 évessel jár nem szégyelli magát?" a srác pedig hogy ,,hozzá képest gyerekkel jár" vagy miket mondanának még?

Egyébként nem rólam van szó,hanem haveromról,ő kért meg hogy írjak egy ilyen kérdést.És légyszi azért normális válaszokat.

2011. jan. 2. 09:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Én 25 vagyok és lány, de igazából el sem tudom képzelni, hogy egy 15 évessel egyáltalán bármilyen közös témánk legyen, akkora a korkülönbség. Jó, lehet, hogy akadna egy-két dolog, amiről tudunk kicsit dumálni, de max valami gyenge haverságot tudnék elképzelni, nemhogy barátságot, kapcsolatról nem is beszélve.

Viszont ha szeretik egymást, akkor tökmindegy, más mit szól hozzá.

2011. jan. 2. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Használt Babakocsinál a pont, velem szintén ez volt, 24 évesen 16 éves volt a barátnőm és évekig működött a dolog. Nem hagytam, hogy bárki beleszóljon és kész. Senkinek semmi köze hozzá.

Másrészt arra készüljön fel a barátod, hogy az ilyen kapcsolatok a legritkább esetben tartanak örökké, általában a fiatalabb fél elkezd érni és változni gyorsan, az idősebb félnek pedig kialakult már a személyisége. Az ilyen változást nem nagyon bírja a kapcsolat.

2011. jan. 2. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár a korkülönbség nem ugyanaz, de én 16 évesen 22 éves férfival jöttem össze. (azóta is együtt vagyunk)

Fontos mindkettő hozzáállása a kapcsolathoz, lényeg, hogy passzoljanak egymáshoz és akkor minden oké.

Az, hogy ki mit szól hozzá, nem érdekes, én is kaptam beszólásokat anno, hogy túl fiatal vagyok, csak "arra" kellek, de én ismertem a barátom, nem ők. Azóta persze mindenki belátta, hogy nekem volt igazam. :)

21/L

2011. jan. 2. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Előre is bocs mindenkitől, aki nagy korkülönbséggel él párkapcsolatban...lehetnek kivételek.

DE!

Ennek az esélye nagyon minimális. És most hagyjuk ki a külső tényezőket, a családot, a beszólogatásokat. Ebben a korban sok ez a 9 év. Az évek múlásával egyre reálisabb egy hosszútávú kapcsolat kialakítása.

Hiába hiszi magáról sok 15-16 éves fiú/lány (ált. lány), hogy ő sokkal érettebb a koránál és sosem fog megváltozni, így fog gondolkozni, mint most. Egy 18 éves sem érett még. Fél-egy év alatt is olyan változásokon mehetnek keresztül, amire nem gondolnak és mikor azt hiszik, hogy most már hú de nagyok, na akkor jön a fekete leves.

Ezzel senkit sem akarok megbántani, akár van/volt ilyen kapcsolata, akár nem. De sajnos a tapasztalatok nem éppen rózsásak.

Még annyit, hogy örülök, ha látom, hogy az emberek segíteni akarnak egymáson, de a sok fiatal válaszolót elnézve...vak vezet világtalant.

Ja, és még egyszer, akinek nem inge...

2011. jan. 2. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Jesszus,dehogy!
2011. jan. 2. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondjuk nem értem, ha ez egy anonim oldal akkor minek kell a rizsa, hogy "Egyébként nem rólam van szó,hanem haveromról,ő kért meg hogy írjak egy ilyen kérdést."

Itt nem érdekel senkit, hogy ki vagy, milyen herpeszed, vagy puruttya betegséged van.

Ha meg tényleg a barátod van ebben a helyzetben, akkor is...fölösleges a karaktereket pocsékolni, habár én is azt teszem:D

10:57es voltam

2011. jan. 2. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!