Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, mit csináljak?
19F vagyok 2-3 éve vágyom komoly kapcsolatra velem korabeli csajokkal, de sose sikerült pedig sok lánnyal ismerkedtem, randiztam, és amikor úgy éreztem hogy sikerült, akkor minden megváltozott és vége. Most lehet keresni az okokat, de sztem nem bennem van a hiba, hanem a lányokkal van a gond, leginkább fejben. Legtöbbjük nem fogadott el, voltak akik levegőnek néztek, volt olyan aki pár hét után szó nélkül lapattant.
És az a szomorú, hogy ezek nem csinibabák voltak hanem tök átlagos lányok, akikből nem néztem volna ki.
Ha nem lesz változás, akkor elkeseredés miatt a 25-35 éves korosztály fog érdekelni, legalább ők normálisan gondolkoznak az életről.
Bár még nem adom fel, próbálkozom, de a türelmem véges.
Ne add fel! Legyél még pár évig türelmes, annyi idő alatt sokat érnek a lányok is. Tévedés, hogy hamrabb érnek... Főleg a mai gyerekek... Én 21 évesen randiztam először. Kapcsolat lett belőle. Miután vége lett, egyetlen egy lánnyal randiztam, azóta is vele vagyok. Tehát ne görcsölj, majd megtalálnak a normálisak is. Kitartást!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!