Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha pasimon kívül mást is szeretek?

Figyelt kérdés
Hát az van hogy pár napja megismertem egy pasit igazán jó haverok lettünk és ma megkérdezte járunk e :S de én pasim imádom de ezt a másik pasit is szeretem. és nem tudod mitcsináljak. segítsetek..
2011. jan. 2. 04:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Először ismerd ki a másikat és ha te jobbnak találod őt akkor járj vele de ha a régi jobb akkor őt de am én a régit választanám 13/F :)remélem segítettem :)
2011. jan. 2. 04:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos.. alapítsatok kommunát!

Viccet félretéve, szeretet meg szerelem nem ugyanaz. Olyan meg nincs, hogy egyszerre kettőbe legyél szerelmes, akkor az egyik csak fellángolás. Főleg ha csak pár napja ismered.

De valahogy hacsak nincs valami gáz a kapcsoaltotokkal, én ha járok valakivel, fel sem merülne pár nap ismerettség után, hogy lelépjek valakivel.

2011. jan. 2. 04:23
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Állj a tükör elé és mond azt magadnak

-Egy jellemtelen,viszkető pic-sájú,játszmázó,öntetszelgő,környezetét becsapó,hazug kur-va vagyok.-

Amint ezt letisztáztad magaddal és el is fogadtad,utána nyugodtan kefélhetsz mindkettővel.

2011. jan. 2. 04:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérj tanácsot a pasidtól. Határozott segítséget fog nyújtani a döntésben!
2011. jan. 2. 05:02
 5/7 Azeriel ***** válasza:
Egyet értek a többiekkel ! de leginkább az utcsóval! azt hiszem lányzó hogy a fogaid ki lesznek rúgva a segged meg szét! na komolyan én nem tenném a helyedbe!! figyelj rám gondolj arra hogy az a jó képességű ultra gyökér f.sz kalap nem-e csak fektetni akar !! gondolkodj a DÖNTÉS a TIÉD!! F/25
2011. jan. 2. 09:50
 6/7 biohazardxxx ***** válasza:

Na most ha mindig ha megismerkedsz valakivel és megkérdezi hogy járnátok-e akkor átmész egy másik pasihoz? Gondolkozz... Miért a régi már nem is jó mert van egy új? Mond hány éves vagy? 15? Tied döntés lehetősége és nem tud senki sem befolyásolni, de gondolkozz el azon ha most feladod a másikat akkor honnan tudod a hogy a következőnél is nem ugyanez lesz... Inkább becsüld meg amid van és attol hogy ez ujdonság és többet ad neked a csávó mint a mostani barátod nem biztos hogy jobb is... Nálunk is ugyanez van most és nagyon kiborultam. Legyen egy kis kitartás benned és zavard el az újat szerintem. Persze csak akkor ha mostani pasid jól bánik veled és biztok egymásba... Amugy meg gondolj bele hogy ez forditva lenne akkor neked hogy esne a dolog ha mondaná? Mert fogadjunk ez nem jutott eszedbe... Sajnos az én párom sem éli bele magát az én helyzetembe és nem tudja hogy nekem milyen rosz... Jól gondold meg!

23F

2011. jan. 2. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:

a kapcsolatod próbatétele ez..és tiéd..ottmaradsz a jól bevált embereddel...

vagy

kipróbálsz szinte egy ismeretlent..

ha úgy gondolod megéri feladni a pároddal egymásba fektetett bizalmat, érzéseket, tapasztalatokat, szerelmet...akkor mehetsz az új fockóhoz mégegyszer végigjátszani ezeket....

ez tényleg a te döntésed!

2011. jan. 2. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!