Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen. Egy undok dög vagyok, vélemény? KIHASZNÁLJAM? Vagyis.. Felhasználjam?
Gondolom muszlim és ha összeházasodtok, akkor már nem lesz olyan kedves. Mondjuk, lehet, hogy ő más.
Jártak már így ismerőseim, hogy megismertek egy arabot/törököt nagyon udvariasak voltak, kedvesek, olyanokat mondtak, hogy elállt a lélegzetük aztán összeházasodtak és mintha nem is ugyanaz a férfi lenne, úgy megváltoztak. Most nem ijesztgetni akarlak.
Meg nem hiszem, hogy nem akarsz olyan pasival élni akibe szerelmes vagy. Jó, tudom, ő gazdag meg szexi... :D
De, én csak ezért nem házasodnék össze vele. Lelkiismeret furdalásom lenne vagy nem tudom..
Én is perfekt beszélek angolul, meg ő is (akárcsak a családja). Így mi angolul kommunikálunk. Az ő anyanyelve a perzsa, ami már elég jól megy. Ő magyarul annyit tud, amit tőlem megtanult...A családja nagyon laza... meg olyan villájuk van, hogy az eszed megáll.
Ő konkrétan még mindig könyörög h vegyem vissza, meg minden, mert mindent meg fog nekem adni, nagyon szeret, és az élete semmit nem ér nélkülem, a családja is szó szerint a talpamat nyalja, meg minden.... És én nem fosztom őt meg semmitől, neki én kellek. Ami meg engem illet, az én SZERELMEM, aki viszont nagyon szegény, soha nem tud nekem ellenállni, szegénykém ő is el akart venni... de most más vár tőle gyermeket.... De mi mindig szeretni fogjuk 1mást és mindig kielégítsük egymás vágyait.... Szóval, mit tegyek?
Amint mondtam....ha olyan akarsz lenni, mint a pénzes ribik, akkor csak nyugodtan....de ez a boldogság nem tarthat sokáig sajnos:(
Ha találsz majd új férfit, akibe szerelmes leszel, akkor majd örülni fogsz, hogy most jól döntöttél és nem őt választottad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!