Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy távkapcsolat?
Mi mostmár 3 éve leszünk együtt barátnőmmel 3 hónap múlva - 2,5 évet húztunk ki távkapcsolatban (vmivel több mint ~300 km volt köztünk a távolság), volt, hogy havonta csak 1x taliztunk, és volt olyan is, hogy 3 hónapig egyáltalán nem. Nagyon nagy erő kell hozzá, de ha igazán akarjátok és nem teszi tönkre a kapcsolatotokat a távolság akkor megéri én azt mondom :) De tényleg tervezni kell hogy vhogy közelebb jussatok egymáshoz később... nálam pl a suliváltás tökéletes alkalom volt, bnőm felé találtam megfelelő sulit úgyhogy mostmár majdnem napi szinten találkozunk és nagyon jól működik a dolog :)
/fiú, 20éves/
Hát addig fogjátok bírni ameddig erős a kapcsolatotok!
Nekem is a lelkitársam a kedvesem, viszont mi is távkapcsolatban élünk(200km), viszont kitartunk egymás mellett mindig!!!!
A szerelem mindent legyőz!
Üdv a klubban :P
Mi a barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt úgy, hogy kb. 350 km van köztünk :S De nagyon szeretjük egymást, ezért kitartunk x) Olyan 2 havonta talizunk.. Nehéz nagyon.. Most se láttam már vagy 3 hónapja :( De ennek ellenére jól megvagyunk, mint már írtam lassan 1 éve (:
De nemsokára nyári szünet.. és akkor hetekig együtt :D És azokért a napokért megéri ennyit szenvedni.. (:
Kitartás nektek, remélem nagyon sokáig együtt lesztek :D
12:34-es hozzászóló vagyok:
Köszi :) Igen, jól gondolod, neten ismerkedtünk össze ( egész pontosan bátyja által, egy hub chat szobájában) :) Első pár hónapban csak msn-en tartottuk a kapcsolatot, körülbelül 3-4 hónap után találkoztunk először, nyári szünetben, és ráadásul akkor még titokban ment az egész, mert félt hogy szülei mit szólnak majd hozzá... mert ugye nem minden szülő ujjong egy, a lányánál 3-4 évvel idősebb srácért, aki ki tudja honnan jön :) Szóval titkolóztunk akkoriban, és szállóban aludtam :D Akkori talik úgy teltek hogy 2-3 napokat találkoztunk hétvégére, de ugye már csak az út elég húzós volt önmagában (minimum 6 óra volt oda + vissza ugyanannyi), szóval a tényleges tali ideje jó ha volt 1 - 1,5 nap :) Ez az állapot úgy nagyjából 4 vagy 5 hónapig tartott, utána bemutatott szüleinek és egész jól fogadtak... szóval nem is biztos hogy szükséges volt ez az egész titkolózás... :P Ezután már nem sokkal náluk aludtam mindig mikor ott voltam :) Kb ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!