Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig bírja egy távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Majd 500 km-re élünk egymástól, meddig fogjuk bírni így hogy csak néha találkozunk de ő a lelki társam érzem és biztos, hogy az elkövetkezendő években nem is költözünk közelebb. Most fél éves a "kapcsolatunk"?
2009. jan. 27. 09:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , felvidítottál:-)
2009. jan. 27. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
kitartás, idő, törekvés a közelebb kerülésre, a kötelezetségek mellet, ha ezeket bevállalod és tényleg annyira paszoltok egymáshoz, akkor nincs min dilemmázni
2009. jan. 27. 12:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) ebben nincs hiány kitartok:-D
2009. jan. 27. 12:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi mostmár 3 éve leszünk együtt barátnőmmel 3 hónap múlva - 2,5 évet húztunk ki távkapcsolatban (vmivel több mint ~300 km volt köztünk a távolság), volt, hogy havonta csak 1x taliztunk, és volt olyan is, hogy 3 hónapig egyáltalán nem. Nagyon nagy erő kell hozzá, de ha igazán akarjátok és nem teszi tönkre a kapcsolatotokat a távolság akkor megéri én azt mondom :) De tényleg tervezni kell hogy vhogy közelebb jussatok egymáshoz később... nálam pl a suliváltás tökéletes alkalom volt, bnőm felé találtam megfelelő sulit úgyhogy mostmár majdnem napi szinten találkozunk és nagyon jól működik a dolog :)

/fiú, 20éves/

2009. jan. 27. 12:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát először is nagyon gratulálok hozzátok:-) és hogyan ismertétek meg egymást? Hogy tartott ez a kapcsolat? Mert arra gondolok hogy interneten és csak kis idő után találkoztatok? Örülnék ha mgírnád Köszönöm:-) és hogy leirtad hány éves vagy és fiú:-)így könyebb viszonyítani:-)
2009. jan. 27. 13:03
 16/20 anonim válasza:
100%

Hát addig fogjátok bírni ameddig erős a kapcsolatotok!

Nekem is a lelkitársam a kedvesem, viszont mi is távkapcsolatban élünk(200km), viszont kitartunk egymás mellett mindig!!!!

A szerelem mindent legyőz!

2009. jan. 27. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban :P

Mi a barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt úgy, hogy kb. 350 km van köztünk :S De nagyon szeretjük egymást, ezért kitartunk x) Olyan 2 havonta talizunk.. Nehéz nagyon.. Most se láttam már vagy 3 hónapja :( De ennek ellenére jól megvagyunk, mint már írtam lassan 1 éve (:

De nemsokára nyári szünet.. és akkor hetekig együtt :D És azokért a napokért megéri ennyit szenvedni.. (:

Kitartás nektek, remélem nagyon sokáig együtt lesztek :D

2009. jan. 27. 19:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:-)
2009. jan. 28. 12:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

12:34-es hozzászóló vagyok:

Köszi :) Igen, jól gondolod, neten ismerkedtünk össze ( egész pontosan bátyja által, egy hub chat szobájában) :) Első pár hónapban csak msn-en tartottuk a kapcsolatot, körülbelül 3-4 hónap után találkoztunk először, nyári szünetben, és ráadásul akkor még titokban ment az egész, mert félt hogy szülei mit szólnak majd hozzá... mert ugye nem minden szülő ujjong egy, a lányánál 3-4 évvel idősebb srácért, aki ki tudja honnan jön :) Szóval titkolóztunk akkoriban, és szállóban aludtam :D Akkori talik úgy teltek hogy 2-3 napokat találkoztunk hétvégére, de ugye már csak az út elég húzós volt önmagában (minimum 6 óra volt oda + vissza ugyanannyi), szóval a tényleges tali ideje jó ha volt 1 - 1,5 nap :) Ez az állapot úgy nagyjából 4 vagy 5 hónapig tartott, utána bemutatott szüleinek és egész jól fogadtak... szóval nem is biztos hogy szükséges volt ez az egész titkolózás... :P Ezután már nem sokkal náluk aludtam mindig mikor ott voltam :) Kb ennyi! :)

2009. jan. 29. 11:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó , Gratulálok:-) Komolyan és köszi:-)Olyan jó ezt tudni :-)
2009. jan. 29. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!