Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig bírja egy távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Majd 500 km-re élünk egymástól, meddig fogjuk bírni így hogy csak néha találkozunk de ő a lelki társam érzem és biztos, hogy az elkövetkezendő években nem is költözünk közelebb. Most fél éves a "kapcsolatunk"?
2009. jan. 27. 09:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát most lehet le foglak lombozni de az én véleményem, hogy már ez is csoda, hogy eddig bírtátok! Ennek a "kapcsolatnak" nem lesz jövője, ha csak nem közelebb költöztök vagy végleg összeköltöztök. De ha összeköltöztök, akkor sem biztos hogy együtt maradtok. Sajnálom!
2009. jan. 27. 10:00
 2/20 A kérdező kommentje:
hát ez az amikor valaki nem tudja milyen amikor lelkileg vagytok egyek:-D de köszönöm a hozzászólást még annyi érdekelne fiú vagy lány vagy? Köszi
2009. jan. 27. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
2 eve vagyok en a baratnommel csak az a helyzet h 420 km van kozottunk minden honapban talalkozunk legalabb 2 szer s nap mint nap beszelgetes msn telefon stb sok sikert csak kitartast tudok ajanlani
2009. jan. 27. 10:07
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) és hogy bírod te ezt a kapcsolatot? Hogy ilyen távolság van köztetek?
2009. jan. 27. 10:09
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Az első lány hozzászóló vagyok és 22 éves!

Szívesen és bocsi ha tényleg lelomboztalak! Csak leírtam a véleményem...

De amúgy a közvetlen közeledben nincs véletlenül egy fiú akivel kölcsönös lenne az érzés? Vagy neked ez így jó?

2009. jan. 27. 10:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
hogyne tudnam mar mi az, amikor lelki tarsak vagyunk. 2 eve ismertem meg ezt az embert a vilag masik vegen, 1 honap utan haza kellett jonnom, de mi majd megorultunk egymasert, 3 ho mulva eljott meglatogatni, majd 3 ho mulva en jottem ki ide. Ez egy eve volt, azota egyutt elunk, de amig tavkapcsban voltunk, nagyon nagyon nehez volt, ha nem tudjuk, hogy csak par honap amig eyutt lakhatnk, nem birtuk volna ki. De sajna hamarosan megint haza kell mennem es most mar hosszu idore, ezert nem hiszem, hogy folytatjuk egyelore, mert nem tudom biztosra mikor lathatnank egymast es igy szerelmi kapcsolatot fenntartani orulet lenne. Mivel azonban o a mindenem, a legjobb baratom...uugy tartjuk majd a kapcsolatot, megol a tudat, hogy nem lehetek majd mindennap vele, de nem kothetem az egesz eletemet a telefonhoz es a szamitogephez. Ha a sors ugy akarja, akkor par ev mulva talan megnt egyutt lehetunk. Sok sikert neked azonban, nekem nem volt szerencsem a tavkapcsolattal.
2009. jan. 27. 10:19
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Az attól függ hogy milyen tipusuak vagytok.Gyakran flörtölgettek,megnézitek a csinos pasikat/csajokat stb? Bár szerintem nem lehet sokáig huzni egy távkapcsolatot főleg nem évekig.

24/l

2009. jan. 27. 10:33
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Én is próbálkoztam távkapcsolattal, nem is egyszer. Hidd el, nem tud működni hosszú távon. A vége kínszenvedés lesz. Nagyon könnyű belelovallni magadat ebbe a "lelki társak vagyunk" dologba, tudom, mert keresztülmentem rajta, de csak illúzió, és a távolság teszi. Keress valakit, aki ott van a közeledben és szeret, meglátod, sokkal jobb lesz!!
2009. jan. 27. 10:40
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, elgondolkodom rajtuk. Amúgy már most sem viselem jól. Többször megakartam szakítani, de végül is olyan kevésszer találkozik az ember egy olyan másik emberrel aki ennyire megérti:-) Már volt egy féléves kapcsolatom. De abban nem volt ilyen jó, pedig megvolt minden.De mégis a lelki feléből hiányzott valami. Mégegyszer köszönöm:-)
2009. jan. 27. 11:16
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy hasonló kérdés még anno... arra is írtam. XD

Mi 200 km-re lakunk egymástól. Ez még nem olyan vészes.

Minden héten találkozunk úgy, hogy péntek estétől vasárnap délutánig. Működik teljes mértékben. De mi már túljutottunk ezen és nyáron odaköltözök hozzá, mert most van érettségi évem. Nem szabad sokáig távol lenni. Kell, hogy tervezzétek a közelebbjutást, különben halott a dolog.

Az én barátom nagyon komoly fiú, előbb kezdett el tervezni ilyen téren mint én magam, ezáltan megbizonyosodtam afelől is, hogy megbízható és hasonlóan értékeli a kapcsolatot, mint én.

Van, hogy egy hétvégén nem tudunk találkozni, de az ritkaság.

Szerintem a szülő a legnagyobb akadály... félti a gyerekét messze utazni egyedül vadidegenek közt. Nálunk így volt, de már megbékéltek. ^^

Sok sikert. Értem mi az, hogy va negy lelki társad, mert mi is barátommal ilyenek vagyunk. Sőt, mi igazából annál többek is. Olyan mintha régebbről ismerném. Ezt úgy hívják ikerláng és nagyon ritka. ;)

2009. jan. 27. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!