Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy távkapcsolat?
Az első lány hozzászóló vagyok és 22 éves!
Szívesen és bocsi ha tényleg lelomboztalak! Csak leírtam a véleményem...
De amúgy a közvetlen közeledben nincs véletlenül egy fiú akivel kölcsönös lenne az érzés? Vagy neked ez így jó?
Az attól függ hogy milyen tipusuak vagytok.Gyakran flörtölgettek,megnézitek a csinos pasikat/csajokat stb? Bár szerintem nem lehet sokáig huzni egy távkapcsolatot főleg nem évekig.
24/l
Volt egy hasonló kérdés még anno... arra is írtam. XD
Mi 200 km-re lakunk egymástól. Ez még nem olyan vészes.
Minden héten találkozunk úgy, hogy péntek estétől vasárnap délutánig. Működik teljes mértékben. De mi már túljutottunk ezen és nyáron odaköltözök hozzá, mert most van érettségi évem. Nem szabad sokáig távol lenni. Kell, hogy tervezzétek a közelebbjutást, különben halott a dolog.
Az én barátom nagyon komoly fiú, előbb kezdett el tervezni ilyen téren mint én magam, ezáltan megbizonyosodtam afelől is, hogy megbízható és hasonlóan értékeli a kapcsolatot, mint én.
Van, hogy egy hétvégén nem tudunk találkozni, de az ritkaság.
Szerintem a szülő a legnagyobb akadály... félti a gyerekét messze utazni egyedül vadidegenek közt. Nálunk így volt, de már megbékéltek. ^^
Sok sikert. Értem mi az, hogy va negy lelki társad, mert mi is barátommal ilyenek vagyunk. Sőt, mi igazából annál többek is. Olyan mintha régebbről ismerném. Ezt úgy hívják ikerláng és nagyon ritka. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!