Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy egy éjszaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy éjszaka alatt elmúljon a szerelem valaki iránt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel összevesztünk eléggé megbántott azt hittem szakít velem ezért lemondtam róla. Másnap reggel megbánt mindent de nem éreztem már semmit iránta :( Ilyen lehetséges egyáltalán? Szeretni szeretem iszonyatosan de már nem érzek iránta semmit. Szakítottam vele jól döntöttem?
2010. dec. 31. 12:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na mi lett a kapcsolatotokkal? 2. válaszoló vagyok, gondoltam 1 hónap elteltével megkérdezem. Ugye emiatt a kis bizonytalanságodért nem voltál olyan hülye, hogy elhagytad a lányt?
2011. febr. 19. 14:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Vagy biszex vagy, vagy homokos.:S

De az biztos, hogy nem vagy teljesen rendben, ha így otthagysz egy lányt.

Gondolom nem vagy még felnőtt, de vizsgáltasd ki magad, és nyugtasd meg a barátnőd, hogy nem az ő hibája, hogy homár vagy.

Jujj szegény nőd. :/

2011. júl. 14. 00:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Figyelj, tudok segíteni, adok egy privátot.
2011. aug. 2. 13:54
 24/27 anonim ***** válasza:
*privátot írj nyugodtan, akarom mondani :D
2011. aug. 2. 13:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Uhh velem pont ugyanilyen volt, mint veled,fiú vagyok, és a barátnőm nagyon megbántott. Én 2 hónapig azt hittem, nem szeretem, de nem szakítottam vele, mert nagyon szerettem, és mivel tudom, hogy ilyen szép meg aranyos és kedves lányt már úgysem találtam volna, meg elfelejteni sem tudtam volna( a tesója osztálytársam volt+ egy településen laktunk) megpróbáltam még vele maradni. Sokat szenvedtem vele, nem csak pár hetet, több hónapot, mire visszatért a bizalmam. Ha szakítottam volna, biztos jónak is éreztem volna a döntésemet, de hidd el, nem az! Nem tudom, te már szakítottál -e vele,de ha így tettél, gondolkozz el mélyen.lehet, hogy úgy érzed, jó döntés volt, de ha a lány még szeret téged, megér még egy próbát. Amikor az az ember, akit nagyon szeretünk, megsért minket, borzalmasan tud fájni, de gondolj arra, hogy biztosan megbánta már amit tett. Hülye lennél, ha ennyire szereted, és nem adnál neki még egy esélyt. nem 1, nem 2 hetet, hanem sokat . A kapcsolatban vannak mélypontok, hullámvölgyek, de a szavaidból nekem úgy tűnik, nagyon szereted ezt a lányt. De kérlek, ha nem lesz másik? Mi lesz, ha ő volt életed párja, csak ezt most nem úgy érzed?

Lehet, hogy jó döntésnek érzed a szakítást, de férfiként tudom, hogy nem az. Gondolom boldog vagy nélküle is, mert rögeszmévé vált, hogy jól döntöttél, de adj ennek a lánynak még 1 esélyt. Szeretitek egymást, hiszen ha nem szeretnéd, nem is bántott volna meg. Fiatal korban az ember hoz döntéseket, de ha azóta nincs barátnőd, akkor érdemes megkeresned. Legalább barátok legyetek.

Tapasztalt vagyok, velem fiatalon megtörtént ugyanez.

Válaszolj meg magadnak 3 kérdést, és rájössz, miért mondom ezt:

1. Szeretted őt valaha is?

2. Nem szeretkeznél vele szívesen? GOndolj bele, milyen jó lenne..

3. Megfelelt az elvárásaidnak a lány?

Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, keresd őt meg, ne ess az én hibámba, mikor kerestem, már túl késő volt

Sok sikert!

26/F

2011. aug. 29. 13:15
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja és kérlek írj valami kommentet ide, hogy hogyan cselekedsz majd, mert velem ugyanez történt 10 évvel ezelőtt!
2011. aug. 29. 13:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Addig legyél a barátja, mert szerintem az embert az bántja meg igazán, akit nagyon szeret.
2011. aug. 30. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!