Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy egy éjszaka alatt elmúljon a szerelem valaki iránt?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel összevesztünk eléggé megbántott azt hittem szakít velem ezért lemondtam róla. Másnap reggel megbánt mindent de nem éreztem már semmit iránta :( Ilyen lehetséges egyáltalán? Szeretni szeretem iszonyatosan de már nem érzek iránta semmit. Szakítottam vele jól döntöttem?2010. dec. 31. 12:38
11/27 anonim válasza:
szerelem nélkül is van kapcsolat. Inkább az a lényeg, hogy mikor múlik el. Fél év után, vagy 6 év után... Ha fél év után, akkor az nem volt igazi. 6 év után érdemes inkább gondolkozni.
12/27 anonim válasza:
lehetséges
amikor meghalt a barátnőm, nemsokkal később elmúlt a szerelmem iránta
13/27 anonim válasza:
Valószínűleg annyira megbántott, hogy kiábrándultál belőle, és kételkedsz benne, hogy ő tényleg szeret téged.
14/27 anonim válasza:
Szerintem csak az a veszekedés döbbentett rá és tudatosította benned, hogy már elmúlt a szerelem. Ilyen létezik, de biztos nem akkor múlt el, csak akkor vált tudatossá...
15/27 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egy éjszaka alatt elmúlik a szerelem. Olyan van, hogy már hónapok alatt fokozatosan elhalványult, és tegnap döbbentél rá, hogy már nem érzed, vagy olyan van, hogy a veszekedés miatt hirtelen ilyet érzel, de ez nem tart egy napnál tovább... Bár egy igazán jól működő kapcsolatban nem múlik el olyan gyorsan a szerelem... Mi 3 éve vagyunk együtt a barátommal, és csak még jobban imádjuk egymást, mint az elején, pedig már akkor is nagyon dúlt a love, és egy picit se halványult, csak erősebb lett. Szerintem Te már nem vagy igazán szerelmes a barátnődbe, persze, hiányzik, hogy melletted legyen, de az már nem ugyanaz. Szerintem várj pár napot, hogy miként érzel, és ha továbbra is ezt érzed, hogy már nem vagy szerelmes, akkor jól döntöttél, ha meg rájössz, hogy mégiscsak szereted, akkor próbálj meg békülni vele, talán még lesz esély. 20/L
16/27 anonim válasza:
Tuti, hogy szerelmes vagy még belé, ilyen nincs, hogy egy éjszaka alatt elmúljon a szerelem. Én nagyon sokat veszekedtem eleinte a barátnőmmel, de ettől csak erősebbek lesztekegyütt:D Ha pedig szereted, akkor csak összezavarodtál, mert nagyon megsértett. Ott lehet a gond, hogy egy sértődékeny, érzékeny ember vagy.
17/27 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a lány sokkal jobbat érdemel nálad.. Aki ennyire nem biztos az érzéseiben, és csak azon gondolkodik, hogy vajon ő mit érez, de nem jön rá... Inkább azon kéne törni a fejed, hogy a barátnőd mit érez..Az én pasim is így hagyott el, engem leszart, és mire rájött, hogy szeret, én már másba voltam nagyon szerelmes. :D És nem bántam meg, hogy szakított velem.
26/L
18/27 anonim válasza:
Egoista..csak magával törődik.. A barátnőd ezentúl egy más pasi fogja szeretni, simogatni, kényeztetni. Szokj hozzá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!